Леденият замък
2 posters
Училище за вълшебство и магия Айслин :: Извън територията на училището :: Замъка на Ледената Кралица
Страница 4 от 6
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Леденият замък
Ядосах се.
-ПРЕКАЛЕНО Е ОПАСНО ЕРИК!!!СЪЖЕЛЯВАМ НО ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВЯ!!!-казах му и стиснах юмруци.Замръзих краката му за да не мърда.Не знам защо но очите ми станаха кърваво червени,косата ми стана бяла като сняг,кожата също,даже и дрехите.По тях се появиха дори и снежинки.
-ПРЕКАЛЕНО Е ОПАСНО ЕРИК!!!СЪЖЕЛЯВАМ НО ТРЯБВА ДА ГО НАПРАВЯ!!!-казах му и стиснах юмруци.Замръзих краката му за да не мърда.Не знам защо но очите ми станаха кърваво червени,косата ми стана бяла като сняг,кожата също,даже и дрехите.По тях се появиха дори и снежинки.
sweet_girl97- Трети курс
- Брой мнения : 105
Ерик се строполи на земята,не можеше да си помръдне краката.Той изкашля малко кръв,сигурно е предизвикал вътрешен лек кръвоизлив по някакъв начин...
-Сила..как си?-попита той наум,след като той бе ранен може би и Сила е ранена..
-Добре,защо питаш?Да не би да се е случило нещо?-попита тя уплашено наум,може би само можеха да умрат заедно..а миналия път раната на рамото е била съвпадение.
-Да.-измънка Ерик наум и се хвана за стомаха..
-Сила..как си?-попита той наум,след като той бе ранен може би и Сила е ранена..
-Добре,защо питаш?Да не би да се е случило нещо?-попита тя уплашено наум,може би само можеха да умрат заедно..а миналия път раната на рамото е била съвпадение.
-Да.-измънка Ерик наум и се хвана за стомаха..
God's_second_hand- Трети курс
- Брой мнения : 174
Приближих се до Ерик и му прошепнах:
-Нека замръзя болката ти.-след което докоснах раната му.Започнах вътрешно да я замръзявам а щом това стане тя никога няма да се появи отново.Снежно белите ми коси се развяваха.Устните ми придобиха кървав цвят.
-Нека замръзя болката ти.-след което докоснах раната му.Започнах вътрешно да я замръзявам а щом това стане тя никога няма да се появи отново.Снежно белите ми коси се развяваха.Устните ми придобиха кървав цвят.
sweet_girl97- Трети курс
-Кой ти каза че ме боли?-изръмжа Ерик тихо и махна ръката на Елизабет от раната си.
-Добре съм.-отряза я той и се опита да се изправи.Леда беше тежък и не можа..Изпсува тихо и погледна към момичето.
-Успокой се.-каза й Ерик спокойно,тъмно-зелените му очи обхождаха снежно-бялото й лице,карайки я да се успокои..
-Добре съм.-отряза я той и се опита да се изправи.Леда беше тежък и не можа..Изпсува тихо и погледна към момичето.
-Успокой се.-каза й Ерик спокойно,тъмно-зелените му очи обхождаха снежно-бялото й лице,карайки я да се успокои..
Усетих как се обезводнявам.Започнах да кашлям.Дъхът ми бе леден и в него имаше снежинки.Докоснах килима и той веднага замръзна.
-Какво ми става?!Аз...аз ставам ледено момиче.-казах аз.Изведнъж получих видение-бях с едно момче и той ми предлагаше но тъкмо когато щях да видя лицето му видението изчезна.
-Какво ми става?!Аз...аз ставам ледено момиче.-казах аз.Изведнъж получих видение-бях с едно момче и той ми предлагаше но тъкмо когато щях да видя лицето му видението изчезна.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик изведнъж ококори очи...ледено момиче..
-"За да спаси света храбро момче трябва да предложи на ледено момиче.."-думите на ледената кралица..не,Ерик нямаше да прави нещо което не иска.
-Елизабет чуй ме.Искам да се успокоиш и да си представиш..каквото те радва.-каза й той строго и й хвана ръцете.Не му пукаше дали ще замръзне или не,след като видя какво се случи с килима...
-"За да спаси света храбро момче трябва да предложи на ледено момиче.."-думите на ледената кралица..не,Ерик нямаше да прави нещо което не иска.
-Елизабет чуй ме.Искам да се успокоиш и да си представиш..каквото те радва.-каза й той строго и й хвана ръцете.Не му пукаше дали ще замръзне или не,след като видя какво се случи с килима...
Не знаех какво да правя-в живота ми имаше само болка и тъга защото никой не ме харесваше.
-В живота ми няма радост-казах му аз.От очите ми закапаха сълзи но веднага замръзнаха.
-В живота ми няма радост-казах му аз.От очите ми закапаха сълзи но веднага замръзнаха.
sweet_girl97- Трети курс
-Престани да говориш тези простотии.Ако продължаваш наистина ще си тръгна от тук и по пътя насам ледената кралица сигурно ще ме убие.-отвърна й Ерик раздразнено и малко смутено,тя за всичко ревеше..
-Много лесно се отчайваш,спри да бълваш тези глупости от устата си и малко се осъзнай.-добави той и се опита да се изправи,леда просто беше непробиваем..
-Много лесно се отчайваш,спри да бълваш тези глупости от устата си и малко се осъзнай.-добави той и се опита да се изправи,леда просто беше непробиваем..
Приближих се до него и го целунах нежно по устните внимавайки да не му замръзя сърцето.Започнах да приемам обикновения си вид.
-Целувката му ме стопля...оправям се-помислих си аз.
-Целувката му ме стопля...оправям се-помислих си аз.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик погледна изумено и засрамено Елизабет докато тя го целуваше,защо го направи?Какво я накара да го направи?Той погледна настрани и стисна очи,щеше да изтрае..усещаше че телесната й температура се покачваше и това е знак че се оправя..Плюс това скоро започна да си приема обикновения й вид,което също е добър знак..
Когато приключих с целувката установих че за първи път телесната ми температура се е покачила до 29 градуса по целзий.
-Уоу!За първи път телесната ми температура се покачва до 29 градуса.Заради целувката е.-казах аз.
-Уоу!За първи път телесната ми температура се покачва до 29 градуса.Заради целувката е.-казах аз.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик се отдръпна и погледна настрани,мислеше че беше й казал да не го целува вече..не може просто ей така да ходи наоколо и да целува всеки срещнат..той обаче реши да си мълчи..нем,избухна.
-Аз мисля че ти казах нещо.-промълви той тихо,наистина не беше добре да го целува.Ами ако има спин или рак?!
-Аз мисля че ти казах нещо.-промълви той тихо,наистина не беше добре да го целува.Ами ако има спин или рак?!
Сведох глава надолу виновно.Телесната ми температура отново спадна рязко.Косата ми отново стана снежно бяла.Кожата също.Устните ми станаха кърваво червени както и ирисите ми.Дрехите ми се преобразиха в дълга снежно бяла рокля със снежинки.Обувките ми бяха кристални,а дъхът ми-леден.
-Съжелявам-казах аз на Ерик.
-Съжелявам-казах аз на Ерик.
sweet_girl97- Трети курс
-Виж няма нищо..стига да ме предупреждаваш..ако ще те накара да се почувстваш по добре ето - не беше зле целувката,което явно значи че не ти е за първи път но все пак първо ми казвай преди да ти прищрака отново и да скокнеш да ме целуваш..-измънка Ерик тихо и си разроши косата,няколко черни кичура стърчаха..капки вода паднаха,все още беше мокър.
Докоснах ръката му,но без да искам я замръзих.Отдръпнах се.Погледнах ръцете си а после покрих лицето си с тях,за да не види Ерик,че отново се просълзявам.Щом ги отдръпнах лицето ми стана ледено,а очите бяха като рубини.
-К-какво ми става?-запитах аз уплашено.
-К-какво ми става?-запитах аз уплашено.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик си вдигна ръцете с мъка и ги огледа.Бяха стиснати на едно място със огромна топка лед..Той удари веднъж леда,втори път,трети път и чак на четвъртия път той се пръсна.Ръцете на Ерик трепереха и бяха зачервени от сту..
-Добре..не ми е хубаво да те оставям но трябва да го направя преди да съм се замразил целия..а и имам работа..дръж се,не се отчайвай и помни че щом не искаш няма да се превърнеш в бла-бла-бла..Довиждане.-каза й бързо той и свирна с пръст.Дракона се появи точно пред прозореца.Момчето си изкара меча,проби леда с него и изтича до прозореца.Счупи стъклото със меча и скокна на гърба на дракона и излетяха..
-Добре..не ми е хубаво да те оставям но трябва да го направя преди да съм се замразил целия..а и имам работа..дръж се,не се отчайвай и помни че щом не искаш няма да се превърнеш в бла-бла-бла..Довиждане.-каза й бързо той и свирна с пръст.Дракона се появи точно пред прозореца.Момчето си изкара меча,проби леда с него и изтича до прозореца.Счупи стъклото със меча и скокна на гърба на дракона и излетяха..
Скоро цялото ми тяло стана ледено.Студът отиваше към сърцето ми бавно.Усещах го.Взех си кънките и ги сложих.Чрез заклинание отново стъпих във въздуха и излязох през прозореца.Отивах към замръзналото езерце да се пързалям.По пътя студът стигна и до сърцето ми и изведнъж всички чувства замръзнаха...дори и топлото чувство което изпитвах към Ерик.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик влезе и пренесе Елизабет на един диван.Седна на фотьойла до дивана и зачака да се събуди,гледайки грозната рана на връта й..
-Господин "*срани гащи" ще си плати..-измънка той тихо и изпука пръсти и врат,о да голяма битка щеше да се разрази..освен ако Дарк не беше избягал..страхливец.
-Господин "*срани гащи" ще си плати..-измънка той тихо и изпука пръсти и врат,о да голяма битка щеше да се разрази..освен ако Дарк не беше избягал..страхливец.
Отворих очи.
-Къде съм?-попитах аз.В момента виждах замъглено и не разбрах къде съм.Докоснах раната си.Пръстите ми се обагриха в кръв.
-боли ме...много ме боли.-изстенах аз.
-Къде съм?-попитах аз.В момента виждах замъглено и не разбрах къде съм.Докоснах раната си.Пръстите ми се обагриха в кръв.
-боли ме...много ме боли.-изстенах аз.
sweet_girl97- Трети курс
-Не мърдай..знам едно заклинание..и си в замъка по заповед на майка ти.-отвърна й Ерик и застана над нея.Сложи ръка на раната й и затвори очи..
-Cura és.-каза той тихо,ръката му засвети в синя светлина и и раната започна да се лекува и болката да изчезва..
-Cura és.-каза той тихо,ръката му засвети в синя светлина и и раната започна да се лекува и болката да изчезва..
Погледнах Ерик и му казах:
-Бях в леден затвор...цялата ледена...не знаех какво правя всъщност и защо го правя...управляваха ме...ако съм те наранила по някакъв начин искам да знаеш че много съжелявам.
-Бях в леден затвор...цялата ледена...не знаех какво правя всъщност и защо го правя...управляваха ме...ако съм те наранила по някакъв начин искам да знаеш че много съжелявам.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик си спомни че в това състояние тя му каза че той е виновния.
-Не,с нищо.-отвърна й Ерик малко замислен..По-добре да си мълчи..Той си махна ръката от връта й и седна на фотьойла отново,малко изморен.
-По-добре ли си?
П.П.:Аз тря да лягам..
-Не,с нищо.-отвърна й Ерик малко замислен..По-добре да си мълчи..Той си махна ръката от връта й и седна на фотьойла отново,малко изморен.
-По-добре ли си?
П.П.:Аз тря да лягам..
Последната промяна е направена от God's_second_hand на Вто Юни 16, 2009 3:59 am; мнението е било променяно общо 1 път
-Да...разбира се че съм по-добре.Искам да ти изпея любимите си песни.-казах аз и започнах да пея:
-Come like the dusk
Like a rose on the grave of love
You are my lust
I curse the day I first saw you
Like a rose that is born to bloom
Don't look at me the way you do
Like the roses, they fear the gloom
Your thorns, they kissed my blood
Your beauty heals, your beauty kills
And who would know better than I do?
Pretend you love me!
Indeed, reality seems far
When a rose is in love with you
Slaves of our hearts, that's what we are
We loved and died where roses grew
They watched us silently
A rose is free, a rose is wild
Roses are not made for love
-Na na
Na na na na na
I miss you
Miss you so bad
I don't forget you
Oh it's so sad.
I hope you can hear me
I remember it clearly.
The day you slipped away.....
Was the day i found
It, won't be the same
Oh
Na na
Na na na na na
I didn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that I could see you again
I know that I can't ooooooooooooh
I hope you can hear me
Cause I remember it clearly
The day you slipped away...
Was the day i found
It, won't be the same
Oh
I've had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why.
And I can't take it
It wasn't fake it
It happened you passed by
Now you're gone
Now you're gone
There you go
There you go
Somewhere I can't bring you back
Now you're gone
Now you're gone
There you go
There you go
Somewhere you're not coming back
Was the day i found
It, won't be the same
Oh
Was the day i found
It, won't be the same
Oh
Na na
Na na na na na
I miss you.
-Come like the dusk
You are my lust
I curse the day I first saw you
Like a rose that is born to bloom
Don't look at me the way you do
Like the roses, they fear the gloom
Your thorns, they kissed my blood
Your beauty heals, your beauty kills
Pretend you love me!
Indeed, reality seems far
When a rose is in love with you
Slaves of our hearts, that's what we are
We loved and died where roses grew
They watched us silently
A rose is free, a rose is wild
Roses are not made for love
-Na na
Na na na na na
I miss you
Miss you so bad
I don't forget you
Oh it's so sad.
I hope you can hear me
I remember it clearly.
The day you slipped away.....
Was the day i found
It, won't be the same
Oh
Na na
Na na na na na
I didn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that I could see you again
I know that I can't ooooooooooooh
I hope you can hear me
Cause I remember it clearly
Was the day i found
It, won't be the same
Oh
I've had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why.
And I can't take it
It wasn't fake it
It happened you passed by
Now you're gone
Now you're gone
There you go
There you go
Somewhere I can't bring you back
Now you're gone
Now you're gone
There you go
There you go
Somewhere you're not coming back
Was the day i found
It, won't be the same
Oh
Was the day i found
It, won't be the same
Oh
Na na
Na na na na na
I miss you.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик се усмихна насилено..
-Ъм,браво но едва ли песни ще ме спасят..Все пак пееш много добре,в нашето село нямаше добри певци а и те са нищо в сравнение с теб но..едва ли ще скоча да пея на лорд Дарк когато се срещна с него..-каза й той и се огледа..Отражението на леда не му влияеше много добре на чара,косата му изглеждаше бледо руса със катранено-черни кичури а лицето му беше зачервено заради студа..Кокалчетата на пръстите му бяха избелели и по-лесно се забелязваха..но обаче стомаха му беше пълен,поне се нахрани както трябва..
-Ъм,браво но едва ли песни ще ме спасят..Все пак пееш много добре,в нашето село нямаше добри певци а и те са нищо в сравнение с теб но..едва ли ще скоча да пея на лорд Дарк когато се срещна с него..-каза й той и се огледа..Отражението на леда не му влияеше много добре на чара,косата му изглеждаше бледо руса със катранено-черни кичури а лицето му беше зачервено заради студа..Кокалчетата на пръстите му бяха избелели и по-лесно се забелязваха..но обаче стомаха му беше пълен,поне се нахрани както трябва..
Въздъхнах и му казах:
-През целия си живот виждам само и единствено лед.Никога не съм излизала от пределите на царството...а ако изляза там където съм всичко ще стане ледено понеже не мога да контролирам силите си много добре.Били ми го описал?Искам да разбера как е извън царството.
-През целия си живот виждам само и единствено лед.Никога не съм излизала от пределите на царството...а ако изляза там където съм всичко ще стане ледено понеже не мога да контролирам силите си много добре.Били ми го описал?Искам да разбера как е извън царството.
sweet_girl97- Трети курс
Страница 4 от 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Училище за вълшебство и магия Айслин :: Извън територията на училището :: Замъка на Ледената Кралица
Страница 4 от 6
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|