Училище за вълшебство и магия Айслин
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Леденият замък

2 posters

Страница 3 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Леденият замък - Page 3 Empty Re: Леденият замък

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 8:15 pm

Ерик усети че момичето става още по-студено и я прегърна по-силно.
-Хей,нали уж беше ясно?Стегни се,няма да се превръщаш в онова нещо и няма да убиваш освен ако ти самата не искаш.Мислех че се разбрахме за това.-отвърна й той със отново строг тон но смегчен заради притесненията му.Чудеше се дали тя ще го целуне отново с надеждата да се стопли и ако го направи,дали ще му замрази сърцето?
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Брой мнения : 174

Върнете се в началото Go down

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 8:20 pm

Разплаках се и изстенах:
-Ясно е но не мога да контролирам студа...не знам как...не знам защо продължавам да ставам все по-студена и по-студена...знам само че ме е страх...-и аз го прегърнах и заплаках сгушена в неговите обятия.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Брой мнения : 105

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 8:23 pm

-Тогава узнай че няма да се предадеш.Не и докато аз съм тук.Затова се дръж и ми кажи какво мога да направя за да ти помогна.Надявам се да осъзнаваш обаче че само ти можеш да си помогнеш..-отвърна й Ерик и погледна към Сила която му поклати глава одобряващо.
-Само ми кажи ако мога да направя нещо..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 8:26 pm

Погледнах го с просълзени очи и му прошепнах:
-Просто бъди до мен за да можеш да ме спреш ако започна да се превръщам в ледена принцеса...за да ме спреш преди да е станало прекалено късно...това можеш да направиш...
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 8:32 pm

-Това няма да стане Елизабет,просто си го избий от главата!Имам един голям дракон на моята страна и ако не млъкнеш скоро с тези глупости наистина ще стане горещо..просто престани да говориш така защото изричайки тези думи ти се предаваш напълно.-отвърна й Ерик,да двамата бяха много различни..Елизабет беше чувствителна а Ерик беше твърд и упорит..и малко безрасъден.
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 8:35 pm

Усмихнах се и казах:
-В този замък,изобщо там където майка ми властва никога неможе да се стопли...камо ли да стане горещо.Майка ми не може да усеща топлина,а понеже аз съм й дъщеря също не мога да усетя топлина.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 8:40 pm

Ерик вдигна ръка.
-Сила.-каза той със строг тон.Дракона му поклати глава издиша силна топлина от ноздрите си,макар че не можеше да бълва огън доста добре се справяше..Ерик усети топлината но не знаеше дали Елизабет я е усетила..
-А и ти няма да се предадеш..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 8:46 pm

Прегърнах Ерик.
-Макар че драконът ти издиша топлина не я усетих но...тялото ти е доста топло...усещам го...-казах му аз и се усмихнах.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 8:50 pm

Ерик погледна настрани засрамен.
-Ам да..-съгласи се той,за разлика от нея беше просто човек.
-Аз съм обикновен човек..и ездач на дракон.-отвърна момчето и също се усмихна слабо.
-Да си чувала за лорд Дарк?
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 9:43 pm

Замислих се и казах:
-Ам не...съжелявам.-понеже още го прегръщах казах:
-Тялото ти е ъм...мекичко и приятно топло.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 10:03 pm

Ерик погледна настрани засрамен.
-Ъм..благодаря..-отвърна той тихо,Сила се изкикоти скришно..Той обърна глава надясно и си отдъхна.Реши да не прави комплимент,освен че кожата й е студена и лицето й е бледо..
-Ъм..имаш таланта да правиш сладки физиономии.-изкоментира Ерик и се изкашли,да..не е най-хубавия комплимент но за друго не се сещаше..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 10:08 pm

Грейнах.
-Значи наистина мислиш че са сладки?-попитах го аз.Почувствах нещо топло да се разпространява по тялото ми.
-Хей...май се стоплям.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 10:13 pm

-Браво.-отвърна й Ерик и се усмихна слабо.Той пусна Елизабет и се огледа..беше останал по бяла риза.
-А знаеш ли някой който да е чувал за лорд Дарк?-попита момчето отново докато си оправяше ризата и погледна към Сила.
-Не гледай мен,аз не знам нищо за врага ни.-отвърна му тя и също започна да се оглежда..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 10:17 pm

Позамислих се малко и отговорих:
-Сигурно майка ми знае нещо...чувала съм често да говори за него...ако искаш я изчакай...като свърши с бурите трябва да се върне.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 10:22 pm

-Предполагам..-отвърна той тихо и седна на дракона си,чакайки..
-Надявам се скоро да се върне,искам да говоря с нея за този мъж.-добави Ерик.Беше твърдо решен да разбеер повече за лорд Дарк.
-Е..всъщност,аз ще пообиколя със Сила около замъка а по-късно ще дойда..-накрая каза той и седна както трябва на дракона си.Тя кимна и пое към портите.
-Ще се забавя малко.-добави той и дракона излезе...

П.П.:Отивам навън,ще се забавя няколко часа
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 11:31 pm

Скоро вратата на замъка се открехна шумно и Виктория тоест майка ми влезе.Явно бе ядосана и то доста.Седна на трона си които бе послан с кожа от бяла полярна мечка.Приближих се до Ледената кралица и я попитах:
-Майко случило ли се е нещо?
-НЕ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО!-извика тя кисело и ядосано.
-Щом е така по-добре да те оставя да си мислиш за случилото се насаме.-казах й аз също кисело и отидох на дивана.Той също бе послан с кожа от бяла полярна мечка.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 11:39 pm

-Сила,това беше страхотно!Каква беше думата че я забравих?-попита един глас,идващ зад портите.Звучеше доста развълнувано.
-Ulls de drac.-отвърна му мислено Сила и се усмихна.
-Улс де драк.-каза наглас Ерик и очите му веднага приеха лилавия цвят и изобщо облика който имаха очите на Сила.
-Страхотно..така ли виждаш всичко?!-попита той,очите му бяха драконови..Сила кимна.Ерик изуоука и погали дракона си.
-Аз трябва да влизам..ще се срещнем отвън.-каза й момчето и влезе в замъка.Видя ледената кралица,този път късмета е на негова страна.Той се приближи до нея със спокойни крачки и я погледна..
-Аз съм Ерик Нива,приятел на вашата дъщеря - Елизабет Айсхарт.Дойдох да ви питам дали знаете нещо за лорд Дарк?
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 11:50 pm

Майка ми се ядоса още повече и направо щеше да избухне.
-ДАЛИ ЗНАМ ЛИ?!ДАЛИ ЗНАМ?!СПОРЕД ТЕБ ДАЛИ ЗНАМ НЕЩО ЗА НЕГО АКО МИ Е ПРЕДЛОЖИЛ ПРЕДИ МАЛКО ДА СЕ ОМЪЖА ЗА НЕГО А?-разкрещя се майка ми.Бързо изтичах до момчето и го придърпах към стаята си.Заключих вратата и му казах:
-Ще се наложи да изчакаш тук.
-Защо?-попита ме той.След малко се чу истерично крещене и как духа силен вятър и чупи всичко.
-Заради това.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Пон Юни 15, 2009 11:56 pm

-Не,не мога да остана тук.Тя знае много неща за него и трябва да отида при нея.-каза упорито Ерик и се запъти към вратата.Беше твърдо решен да научи повече за лорд Дарк и то преди да е умрял.Изведнъж получи още един спомен и се подпря за стената за да не падне..
-Трябва да побързам..-измънка той тихо,вече започваше да схваща смисъла относно защо лорд Дарк го търси..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Пон Юни 15, 2009 11:59 pm

Застанах пред вратата и разперих ръце.
-Ако отидеш там си обречен на смърт.-казах му аз.Чу се че някой влиза.
-Извинете ще ми кажете ли къде има хотел?-попита човека.Чу се истеричен смях и човека изпищя след което вятъра задуха още по-силно.На прозореца на стаята ми се видя как вятъра носи човека прободен с остра ледена висулка право в сърцето.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Вто Юни 16, 2009 12:02 am

-Махни се от пътя преди да съм те наръгал.-каза Ерик ядосано,ужасен от гледката..Той си извади меча и проби дупка точно в мястото където се слага ключа.Вратата се отвори скръцайки.
-Трябва да отида и никой..ама НИКОЙ няма да ме спре.-отвърна Ерик и се обърна към Елизабет,изкарал меча си..ако има нужда да се защити му трябваше оръжие и това беше неговия меч.Очите му си бяха нормални след като магията изчезна..Той рязко се запъти към кралицата и накрая застана пред нея,беше толкова близо че си дъхаха един в друг.
-Сега..кажете ми нещо за лорд Дарк преди да ме е убил.Аз съм последния ездач на дракони и аз съм този който ще прероди клана,затова ми кажете нещо повече за смъртния ми враг преди този свят да е отишъл по-дяволите.
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Вто Юни 16, 2009 12:09 am

Кралицата се изсмя и каза:
-Света ще бъде спасен ако храбро момче се ожени за ледено момиче.А сега за лорд Дарк:той е тъпо к*пеле за което не искам да говоря...но да ти кажа едно-той не е и никога няма да бъде по силен от мен.-изведнъж телефона й звънна.Тя го вдигна и след като го затвори изкрещя истерично и ледените висулки които бяха над Ерик паднаха.Изтичах и тъкмо навреме го бутнах.Висулките щом докоснаха тялото ми се разстопиха и станаха на вода.Задърпах го преди другите да започват да падат и го заведох отново в стаята ми.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Вто Юни 16, 2009 12:13 am

-НЕЕ!!ЕЛИЗАБЕТ,ПУСНИ МЕ!-изкрещя инато Ерик и започна да удря с меч по вратата докато не я изпотроши цялата.
-ИСКАМ ДА ГОВОРЯ С НЕЯ И ИСКАМ ДА ГОВОРЯ СЕГА!-изкрещя още веднъж,ето че втория му минус - алчността се показваше в характера му.Той рязко удари вратата с меч и тя се изкърти,отново тръгна към кралицата.
-СЛУШАЙ СЕГА ЖЕНО,Я МИ КАЖИ ПОВЕЧЕ ЗА ТОЯ ИДИОТ ПРЕДИ ДА СЪМ СЕ ЯДОСАЛ!
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  sweet_girl97 Вто Юни 16, 2009 12:19 am

Бях до вратата на стаята си и гледах отстрани всичко.Майка ми изкрещя истерично:
-ПРЕДИ ТИ ДА СИ СЕ ЯДОСАЛ ТАКА ЛИ?!СЛУШАЙ СЕГА АКО НЕ МИ СЕ МАХНЕШ ОТ ГЛАВАТА...
-КАКВО ЩЕ СТАНЕ ТОГАВА А?-прекъсна я Ерик.Майка ми се вбеси и със силите си накара една висулка да прободе Ерик,но за щастие не го прободе в сърцето а в корема.Изтичах до него.
-МАЙКО МРАЗЯ ТЕ!!!!-изкрещях й разплакана аз.Занесох на ръце Ерик в стаята си и го положих на леглото.
-Спокойно за да я издърпам не бива да я усетиш-казах му аз.Целунах го и веднага целия стана леден.Издърпах я и превързах раната.
sweet_girl97
sweet_girl97
Трети курс

Писане  God's_second_hand Вто Юни 16, 2009 12:22 am

Ерик се събуди,малко раздразнен,леда се бе стопил.
-Мога да се грижа сам за себе си..трябваше да ме оставиш,щях да се справя.-отвърна той тихо и се опита да се изправи,на всяка цена трябваше да има информацията..Трепереше от студ и целия беше подгизнал.
-Трябва да знам..повече за Дарк.-изстена той тихо,изправяйки се с мъки..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 3 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото

Права за този форум: