Училище за вълшебство и магия Айслин
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Домът на Кейтлин Суифт

2 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Домът на Кейтлин Суифт - Page 2 Empty Re: Домът на Кейтлин Суифт

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 7:57 pm

-Няма нищо..прощаваш ли ми и ще спреш ли да увърташ?Какво съм АЗ ЗА ТЕБ!?-попитах най-накрая аз.Защо да не знаех?Знаех,че няма да е удовлетворяващ отговор като "играчка" или нещо ясно изразено,но...Трябваше да разбера мнението и отношението му към мен.
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Брой мнения : 73

Върнете се в началото Go down

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 8:01 pm

Ерик погледна настрани.
-Нещо ценно..нещо свидно,нещо което ми е мило в сърцето и не бих искал да загубя..каза ми да не лъжа и вече не лъжа..-отвърна й той тихо,беше се засрамил но не му пукаше..Все пак,идиот правещ се на супергерой прави такива неща..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Брой мнения : 174

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 8:05 pm

-Радвам се,въпреки че не го заслужавам..-усмихнах се ангелски аз.Под красотата на ангел,всъщност никак не бях такава,каквато изглеждах,дълбоко съжалявах този факт.Очите ми проблеснаха и добавих:
-Ерик,тръгвай,трябва да поговоря с един човек на две много важни теми и да се надявам,че няма да се катериш повече по кюнеца...-измънках аз-В случай,че отново има такова положение като преди малко...
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 8:12 pm

-Само този път.-отвърна й той и се усмихна меко.Приближи се до прозореца и започна отново да се катери надолу по тръбата.Тупна на земята и се изтупа.
-Ок..аз мога ли да почакам тук или ще говориш много?-попита той и седна на Сила.
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 8:22 pm

-Ерик,няма да се върна в училището днес...нито утре...-казах аз с тъга в гласа-А за говоренето,никак няма да е малко,защото устата ми постоянно ще бъде запушвана от него...Никога не ме е оставял да говоря,дори да е за нещо важно ,само веднъж пробвах да вървя докато му крещя...получи се искам да ти кажа.-засмях се на последната си реплика,колкото и фалшиво да беше,прозвуча достоверно,бях актриса и си личеше...
-Върви,съвсем сериозно...няма да е кратък разговор.
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 8:25 pm

-Ъм..добре..-измънка той тихо и малко отчаяно.
-До после.-каза след тези думи Ерик яхна Сила и тя го вдигна високо във въздуха..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 8:39 pm

Затворих прозореца и спуснах завесите,Мат влезе с ухилена физиономия:
-ЗНАЕШ ЛИ,ЧЕ МИ ОМРЪЗНА ВСЕКИ ПЪТ ДА СТАВА ТАКА!??
-О,Рапунцел,стигааа...
-НЯМА РАПУНЦЕЛ,НЯМА СТИГА!АЗ КАТО КАЖА СТИГА-НЯКОЙ СЛУША ЛИ МЕ?-креснах ядосано
-Ще си викаме ли?-дипломатично попита той
-ЩЕ ТЕ УБИЯ ЛИ?-креснах пак аз
-Както изглежда ще ме съсипеш от любов и аз те обичам.-направи се на интересен той
-Мат,стига!
-Рапунцел...не се прави на нещо,което не си!
-АЗ ЛИ СЕ ПРАВЯ НА НЕЩО,КОЕТО НЕ СЪМ!
-Стига,Кейт,излагаш се!Заради онзи ли е всичко?-попита той с повдигната вежда
-ОНЗИ СИ ИМА ИМЕ!СТИГА СИ СЕ ПАВИЛ НА ГОЛЕМИЯ МЪЖ!
-СЕГА ТИ МЕ СЛУШАЙ МНОГО ДОБРЕ,МОМИЧЕНЦЕ,ЩЕ ПРАВЯ,КАКВОТО ИСКАМ!
-ДА,НО НЕ С МЕН!
-О,ще видим..-започна да се приближава към мен с тихи крачки
-Да не си посмял!Няма да ме пипаш!-изрично му забраних аз
-Няма ли?-засмя се той
-ДА,НЯМА!Не съм ти кукла!Не съм ти Рапунцел!Стига си ме мъчил!
-Признай,че ти харесва.
-Кое,да ми се натискаш ли?
-Хаха...ти да не би да си толкова безучастна..
-Извратен си...Мисля,че разговора приключи.
-Имаш да ми плащаш,Кейт,ще си го взема и то в натура,най-скоро време.
-И какво имам да ти плащам,че и в натура?-сухо се засмях аз
-Ще ти кажа,когато ми го платиш..-измънка той и излезе рязко
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 9:15 pm

-Чуваш ли Сила?-попита Ерик към Сила,двамата бяха високо в небето..Сила имаше много добър слух и каза че можела да чува от тук чак до там..
-Имаха спор със Мат.-отвърна му тя замислено..
-И?
-Също така заплаши че ако Кейт не му "плати" той ще си го вземе в натура..каквото и да значи това.-измънка тя.Ерик също не разбра но който заплашва Кейт не е добре дошъл..
-Давай надолу Сила,ще го наредя тоя..-измънка той.Дракона кимна и пое рязко надолу.Когато се приземиха Ерик скокна и застана пред вратата на къщата.
-МАААТ!!-разкрещя се той.
-ПОЩАЛЬОНА ИМА ДА ТИ ДАВА ЕДНО ПИСМООО!!!-на бас че щеше да се хване..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 12:37 am

-Ерик?!?-стъписах се аз,след което млъкнах
-Пак ли т`ва хлапе?-ядоса се Мат-Пак ли ще ми се бърка в работата?
-Не,не...Мат,виж,не се закачай с него,двамата с теб ще се оправим,просто недей да се закачаш с Ерик,наистина...Моля те...-промълвих аз
-И какво ще получа в замяна на това да не му смачкам физиономията?-самодоволно се усмихна той
-Каквото кажеш...-въздъхнах аз
-Сериозно ли..?-засмя се Мат
-Ще се сбиеш с него,нали?-изстенах тихо
-И без това ще си взема,каквото кажа,защо да не му разкажа играта?
-Защото ще те спра.
-И с какво,Рапунцел,с какво ще ме спреш.-засмя се той
-Мат моля те...
-Виждаш ли,безсилна си.
-МАТ,ЧУЙ МЕ!НЕ СЕ ЗАКАЧАЙ С НЕГО,АКО МЕ ОБИЧАШ ПОНЕ МАЛКО,МОЛЯ ТЕ!-направи ми кисела физиономия,но посмегчи тона
-Още ли предлагаш офертата,да не го пипам и да ми дадеш,каквото искам?-засмя се той
-Да...
-Искам теб.-разсмя се отново
-Слушай...иди си без кавги и ела утре по това време,остави нещата днес да текат НОРМАЛНО,моля теее.
-Няма да ревнеш, нали?
-Искаш ли?
-Ще пропусна драмата.Чао,Рапунцел!-притисна ме грубо към себе си и впи устните си в моите,не се възпротивих,за да не се сбие с него в последния момент,отвърнах на целувката му и го изпратих до отвън...

SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 12:53 am

Лошото обаче стана.Ерик като го видя си извади меча.
-Йо.-каза му той и сложи меча на рамото си.Дракона зад него изръмжа раздразнено,Ерик нямаше да се даде лесно..този голям батко просто не си е взел урока от малките дечица,или по-скоро от спасителя на света.
-Моя дракон е чул някой неща тука и каза че ти измъчваш Кейтлин за него..много мразя когато някой ми измъчва приятелите..а когато мразя нещо,често го "отрязвам" от лентата на живота ми.-накрая Ерик свали меча от рамото си и започна да го разглежда.
-А ти?
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 12:58 am

-Стой,Мат!-хванах го за ръката и го дръпнах назад,защото по изражението му съдех,че бързо ще склапоса някоя глупост
-Ерик,моля те,не се захващай с него...Наистина,нищо ми няма,не ми е направил нищо,а това "ще ми платиш в натура",даже незнаеш и какво означава!Просто се успокойте и двамата,няма да се биете!Да сме на ясно!Никакви сбивания,особено заради една шега от негова страна,нали Мат.Това беше шега и нищо няма да ми правиш...?-погледнах изпепелително към него,сякаш само ако каже "не",ще е закопан 30 метра под земята
-Мхм...-раздразнено отвърна той-Нищо няма да правя на Рапунцел,дишай момченце...
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 1:05 am

-Ти дишай старче,това че си с 100 години по-дърт от мен не те прави по-силен.-отвърна Ерик на Мат и се усмихна кисело,дракона разбра за какво става дума и нададе вой от който да оглушеят.Ерик обаче само се усмихна закачливо и дяволито.Когато дракона спря,той се приближи към нея и я погали.
-Виж какви зъби..остри като бръснач и..много безмилостни.-отвърна му Ерик и отвори устата на дракона,Сила правеше това което той й казваше наум и не й пречеше,зъбите й бяха лъскаво-бели и остри.Ерик затвори устата и насочи меча си към него.
-Внимавай какво й говориш старче..да не ти клъцна езика.
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 1:14 am

-Ей,дребос...-започна заканително Мат и аз застанах пред него
-Моля те,недей..заради мен,не се бийте,моля те,Мат,осъзнай се!Не се бий с Ерик,моляяяя те...спомни си сделката ни!Нищо не прави,спази я!-измънках аз
-Сега си тръгвам,обаче друг път такъв късмет няма да имаш,момченце...-закани се той и си отиде.Обърнах се към Ерик с ужасено изражение и насълзени очи:
-ЩЕШЕ ЛИ ДА МИ ГО ПРИЧИНИШ,ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ СБИЕШ С НЕГО?-изплаках аз...Как не го разбираше.Нищо нямаше да ми се случи.
-Ти защо се разпали така?!?Какво толкова стана???
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 1:18 am

-Как така ще му се дадеш?Как може да му позволиш да ти направи НЕЩО утре?!Аз го чух Кейтлин..е добре де не аз а Сила,бяхме на няколко стотин метра над земята и те чаках там..Сила ми каза какво се е случило и аз тръгнах да напердаша дядката но това че го защитаваш..не наистина Кейт,защо не ме остави да се бия с него?Щях да спечеля,колкото по-едри толкова по-лесно се побеждават.Аз съм малък и ловък а той е едър и тежък.-отвърна й Ерик и прибра меча си.
-Нямаше да използвам меч,само щях да го ядосам с него..Е защо го направи?Защо го защити като си знаеше че си го заслужава??!
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 1:26 am

-Той нищо нямаше да ми направи...-умело излъгах аз-Под това "ще ми платиш в натура",всъщност не се криеше нищо опасно или подобно,виж той няма да ме нарани и това,какво съм му обещала е мой проблем,поет риск,за да се въздържи..Ти не знаеш,какъв е Мат.Не е едър,нито пък тежък...Той е агресивен и повярвай ми,не е честна битка,той просто тренира бокс и знам,какво може да направи,когато някой се намесва в неговите неща.А за него-аз съм негово нещо.Неговата Кейтлин...разбираш ли..предпочетох да не се наранявате взаимно заради нищо фактически,какво е чула Сила,просто едно "ще ми се издължиш в натура",ако ми кажеш,какво разбираш ти под това,може би ще те разбера,но сега ми изглежда като безмислена и глупава реакция!-ядосано го изгледах аз.Въпреки всичко русите ми къдрици,бяха запазили съвършената си форма,бледата ми кожа-по поръчка се издължаваше по перфектните черти на лицето ми.Очите ми излъчваха странна смеска между сълзи и ярост,наистина бях ядосана..
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 1:28 am

-Ами мислех си че може да те..ъм..но ще ми се скараш ако ти кажа.-отвърна й Ерик и погледна настрани..Кейтлин го стрелна с разгневен и изпитателен поглед и Ерик бързо проговори:
-Мислех си че може да те ъм..да ти направи нещо като например..незнам..да ти направи нещо,от къде да му знам болния мозък какво е намислил..-не искаше да каже че си е помислил че Мат ще я изн..изнасили..ами че с тия груби целувки от къде започват нещата а?!
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 1:33 am

Гневният ми смях се разнесе из околността:
-Така значи,Ерик,МИСЛИШ СИ,ЧЕ БИХ ДОПУСНАЛА ПОДОБНО НЕЩО?!?ТИ ЗА КАКВА МЕ СМЯТАШ!?ЗА КУРВА ЛИ?Е,НЕ МИСЛЕХ,ЧЕ ОТ ЛЪЖКИНЯ И НА ТАКАВА ТИ ЗАПРИЛИЧАХ,В МОМЕНТА СИ НЯМАШ И ИДЕЯ,КАКВО ГОВОРИШ,НАЛИ?СЛУШАЙ МЕ,ЩЕ БЪДА КРАТКА-НЕ ИСКАМ ДА ТИ СЛУШАМ ПРОСТОТИИТЕ ПОВЕЧЕ!-креснах аз завъртях се достатъчно силно,че къдриците ми да го шибнат по лицето и треснах вратата след себе си,качвайки се в стаята и тряскайки и онази врата.
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 1:36 am

Ерик се ядоса.Той се качи на дракона си и й каза да се приближи до прозореца.
-ТОВА ЧЕ АЗ СЕ ТРЕВОЖЕХ ЗА ТЕБ НЕ ТИ ПУКА ОСОБЕНО МНОГО,ХУБАВО ТОГАВА И НА МЕН НЯМА ДА МИ ПУКА ЗА ТЕБЕ НО АЗ НЕ СЪМ СПОСОБЕН НА ТОВА ТЪЙ КАТО ТИ ЗАЕ СПЕЦИАЛНО МЯСТО В ЖИВОТА МИ.ЗА ДА СИ ЩАСТЛИВА ОБАЧЕ ЩЕ СЕ РАЗКАРАМ ОТТУК И С МАЛКО КЪСМЕТ МОЖЕ ДАРК ДА МЕ НАМЕРИ И ТОЗИ ПЪТ ЛИЧНО ДА МЕ НАРЪГА В СЪРЦЕТО ТА ДА СЕ УЛЕСНИШ МАЛКО И ДА СИ ПРЕКАРАШ ДОБРЕ С ТВОЯ МАТ.-изкрещя и той разярено и после каза на Сила да тръгва.Ето че пак се бяха скарали..мамка му.Дракона кимна в съгласие и тръгнаха..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 1:40 am

-ЧУПИ СИ ГЛАВАТА,КАКВОТО ИСКАШ ПРАВИ,НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ВЕЧЕ!ТРЕВОЖЕЛ СЕ БИЛ,КАК НЕ...И ЗА КАКВО?ДА НЕ БИ СЛУЧАЙНО ДА СИ ИЗГУБЯ ДЕВСТВЕНОСТТА НА 13...НЕ СИ НОРМАЛЕН,ЕРИК!-изкрещях по него аз и легнах на възглавницата,от очите ми закапаха сапфирени сълзи,спускащи се по къдриците ми.Може би за първи път от много време не играех роля,а плачех наистина...Свих се на кълбо и сълзите продължаваха да се стелят,оставяйки диамантени следи по роклята ми...
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 2:03 am

Дракона прелетя пред къщата и се приземи на тревата,чу че Кейт плачи и затова реши да не се провиква с ръмжене или с крещяне на имена..просто щеше да си стои там,сгушена в нощта защото бе студено и щеше да чака момичето да излезе.Рано или късно тя ще го направи,надяваше се да я е чула но това бе малко вероятно..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 2:28 am

Станах тихо от леглото,отидох да се измия.Не си заслужаваше да плача за него.Не ме интересуваше вече мнението му....Не ми пукаше,за каква ме смята,било то:курва,лъжкиня или нещо друго..Не ми се мислеше за него изправих се и се загърнах с халата от сатен.Извадих косата си,която добродушно се спусна по кръста ми.По пода паднаха последните сълзи,когато ги изтрих грубо от лицето си.После тръгнах към кухнята,за да си налея вино и за да седна мирно и кротко в хола без да се обвинявам за случилото се,защото вината не беше моя за нищо!Отпих от кристалната чаша,когато я поставих на масата и се сгуших на фотьойла.
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 2:34 am

Дракона чакаше ли чакаше но явно Кейт нямаше да се появи..Сила чу мисълта в главата си от Ерик:
-Ти си при Кейт нали?
-Да..
-Хубаво..кажи й че съжалявам задето отново я нагрубих..просто не съм свикнал с женските капризи..явно аз съм доста по-капризен от нея,затова й кажи че съжалявам и за нейно съжаление няма да спра да мисля за нея..това е всичко.-дракона се наскърби още повече..
-Ерик..?-телепатично попита тя но отговор не чу.Ерик усилено я игнорираше докато тя не дойде при него.Сила въздъхна и се приближи до къщата.
-Знам че не искаш да излезеш..Ерик току що ми каза телепатично че съжалява задето те е нагрубил отново и обиди себе си че е прекалено капризен.Каза също така че за твое съжаление няма да спре да мисли за теб но..едва ли те интересува това.Просто ми каза да ти предам съобщението му,нищо повече..Довиждане.-каза дракона на сляпо,не знаеше дали говори с някого или не..но си тръгна след като каза това.
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 3:19 am

Чух всичко,но нищо не се промени в отношението ми.Ако държеше,сам щеше да ми го каже.Явно не беше достатъчно смел да дойде и да види,че е разплакал едно момиче.Отпих и последната глътка вино.След това се качих в банята...имах нужда от вана.О,да вана,с пяна и листенца от рози.След два часа излязох,загърнах се с халата и си облякох нощничката-семпла,черна с розова панделчица от горе.Мушнах се под завивките и затворих очи,от тях отново се зарониха сълзи,на сън!Никога преди не съм си позволявала такива драми..
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Нед Юни 21, 2009 1:31 pm

Беше 12.45 на обяд.Звън на телефон ме събуди.Вдигнах го и от там се чу гласът на Джес:
-Хей,спящата красавица,събуди ли се вече?-засмя се тя.Сънено й отговорих
-Не...-отново звънкият й смях се чу в телеонната слушалка
-Е,хайде на пазар?-каза очарована от сънливостта ми тя
-Айде някой друг път....Наистина,Джес,не ми е до това...-измрънках аз
-Ъгх...а до какво ти е?-ядосано попита тя
-До спане...-засмях се и аз-Наистина съжалявам,ще ходим на шопинг някой друг път.
-Добре.Защо подяволите спиш до един на обяд?!
-Защото ми се спи!Чао,Джес.-измънках аз и преди да получа отговор натиснах червения бутон за да спра разговора.Така и така бях станала-отидох да закуся нещо.Минах само на ягоди:
Домът на Кейтлин Суифт - Page 2 Big_12390076059980Това ми се ядеше със сигурност.Освежих се и си измих лицето.Облякох си това:
Домът на Кейтлин Суифт - Page 2 1shgd91so
И къдриците ми перфектно го допълваха.Седнах на лап-топа си.Исках да си початя малко с приятели.Писах си с Емет,после с Лейла.Станах от лап-топа и отидох в задната градинa.Някакво странно усещане имах,когато отидох там,но не смятах да проверявам от какво е породено.Загледах се в розите...
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

Права за този форум: