Домът на Кейтлин Суифт
2 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Домът на Кейтлин Суифт
Кейт живее с родителите си в скромна къща.
Къщата:
`
Антрето:
Кухня на 1-вия етаж
Хол-трапезария на 1-вия етаж
Трапезарията на 1-вия етаж
Банята на 1-вия етаж
~втори етаж
стаята й
Банята към нея:
Холчето на 2-рия етаж
Спалнята на техните на 3-тия етаж
Тоалетната към нея
~градината
Къщата:
`
Антрето:
Кухня на 1-вия етаж
Хол-трапезария на 1-вия етаж
Трапезарията на 1-вия етаж
Банята на 1-вия етаж
~втори етаж
стаята й
Банята към нея:
Холчето на 2-рия етаж
Спалнята на техните на 3-тия етаж
Тоалетната към нея
~градината
SuGar_GiRl- Трети курс
- Брой мнения : 73
Re: Домът на Кейтлин Суифт
Бях просто бясна.Вече бях пред къщи.Чакаха ме в хола-Емили,Мат,Лейла,Емет,Крис и Джесика.Изражението ми омекна и се усмихнах насилено,но все пак лъчезарно.
-Хей,Рапунцел...накара ни да чакаме!-ухили се Крис и аз се засмях
-Съжалявам,имах важна работа...Мат,още ли си ми сърдит...?-направих виновно изражение аз.Той ми направи кисела физиономия:
-Има ли причина да не съм,размисли ли?-попита ме на свой ред той със самодоволна усмивка
-Не поставяй нещата така..-вкиснах се аз
-Не се карайте,отново.-въздъхна Лейла и се приближи,за да ме прегърне-Радвам се,че си дойде!Липсваше ми...
-И ти на мен.-мило пророних аз,а Ем и Джес се присъединиха към прегръдката ни
-Мен няма ли да прегърнеш?-ухили се Емет.
-О,как ще те пропусна...?!Ти шегуваш ли се..-засмях се аз на реакцията му и прегърнах чернокосото момче.С него се познавахме от деца.Крис също ме прегърна през кръста,а Мат просто ме гледаше изпитателно.Приближих се до него и седнах там.
-Сега ще си играеш ли с мен,пак?-попита той кисело
-Сега ще спреш ли да ме укоряваш?-със същият тон му отвърнах аз
-Ще ме целунеш ли,както трябва?-подхилна се той
-Какво имаш предвид под "както трябва"!?-изнервено го попитах аз
-Познай...
-Не мога,твоите "както трябва" не ми харесват.-другите ни гледаха кавгата и се хилеха,сякаш знаеха,че накрая ще отстъпя
-Стига си се превъзнасяла,просто ме целуни,както го правеше преди.
-Искаш да те целуна?Е,добре!-леко докоснах бузата му с устните си и той се ядоса.Грубо хвана ръката,на която се подпирах до рамото му за кратката целувка и я извъртя,така че главата ми да е на равнището и подпряна на раменете му
-Казах,както трябва.-изпротестира сухо той и без да чака да се противя впи устните си в моите,вкарвайки и езика си в устата ми,някак ядосано,че се правя на ударена и същевременно злобно,за да си го върне.
Другите продължиха мълчаливо да надблюдават сценката.Аз упорито го бутах,за да спре,но той нямаше подобно намерение.След като му свърши дъхът опиянен ме пусна да се изправя.Следваше бурята и щеше да съжали,че се е родил:
-ТИ КАКВО СИ МИСЛИШ,ЧЕ ПРАВИШ?
-Взимам си,каквото ми се полага.-кратко отвърна той
-НЯМАШ ТА...
-Рапунцел,ще ти запуша устата отново.СТига си ми се противила.Наслади се на момента!
-Сега ти ме чуй!НЕ СЪМ ТИ РАПУНЦЕЛ И НЯМА ДА ТИ ПОЗВО...-той рязко се изправи и отново ме целуна.Този път щеше да си отнесе шамара.Ударих го,но не му направи впечатление,продължи напористо да си играе с езика в устата ми и ми идеше да го убия.След продължителните пет минути,той ме пусна и каза кратко:
-Предупредих.
-Тръгвай си...не мога да те гледам!-изсъсках аз и той ме послуша.Все пак имаше достойнството поне това да направи,изпратих останалите и си легнах.Мама и татко още не се бяха прибрали от работа,щяха да ме видят по-късно.Притворих очи..косата ми се разпръсна величествено около лицето.Не след дълго се унесох...
-Хей,Рапунцел...накара ни да чакаме!-ухили се Крис и аз се засмях
-Съжалявам,имах важна работа...Мат,още ли си ми сърдит...?-направих виновно изражение аз.Той ми направи кисела физиономия:
-Има ли причина да не съм,размисли ли?-попита ме на свой ред той със самодоволна усмивка
-Не поставяй нещата така..-вкиснах се аз
-Не се карайте,отново.-въздъхна Лейла и се приближи,за да ме прегърне-Радвам се,че си дойде!Липсваше ми...
-И ти на мен.-мило пророних аз,а Ем и Джес се присъединиха към прегръдката ни
-Мен няма ли да прегърнеш?-ухили се Емет.
-О,как ще те пропусна...?!Ти шегуваш ли се..-засмях се аз на реакцията му и прегърнах чернокосото момче.С него се познавахме от деца.Крис също ме прегърна през кръста,а Мат просто ме гледаше изпитателно.Приближих се до него и седнах там.
-Сега ще си играеш ли с мен,пак?-попита той кисело
-Сега ще спреш ли да ме укоряваш?-със същият тон му отвърнах аз
-Ще ме целунеш ли,както трябва?-подхилна се той
-Какво имаш предвид под "както трябва"!?-изнервено го попитах аз
-Познай...
-Не мога,твоите "както трябва" не ми харесват.-другите ни гледаха кавгата и се хилеха,сякаш знаеха,че накрая ще отстъпя
-Стига си се превъзнасяла,просто ме целуни,както го правеше преди.
-Искаш да те целуна?Е,добре!-леко докоснах бузата му с устните си и той се ядоса.Грубо хвана ръката,на която се подпирах до рамото му за кратката целувка и я извъртя,така че главата ми да е на равнището и подпряна на раменете му
-Казах,както трябва.-изпротестира сухо той и без да чака да се противя впи устните си в моите,вкарвайки и езика си в устата ми,някак ядосано,че се правя на ударена и същевременно злобно,за да си го върне.
Другите продължиха мълчаливо да надблюдават сценката.Аз упорито го бутах,за да спре,но той нямаше подобно намерение.След като му свърши дъхът опиянен ме пусна да се изправя.Следваше бурята и щеше да съжали,че се е родил:
-ТИ КАКВО СИ МИСЛИШ,ЧЕ ПРАВИШ?
-Взимам си,каквото ми се полага.-кратко отвърна той
-НЯМАШ ТА...
-Рапунцел,ще ти запуша устата отново.СТига си ми се противила.Наслади се на момента!
-Сега ти ме чуй!НЕ СЪМ ТИ РАПУНЦЕЛ И НЯМА ДА ТИ ПОЗВО...-той рязко се изправи и отново ме целуна.Този път щеше да си отнесе шамара.Ударих го,но не му направи впечатление,продължи напористо да си играе с езика в устата ми и ми идеше да го убия.След продължителните пет минути,той ме пусна и каза кратко:
-Предупредих.
-Тръгвай си...не мога да те гледам!-изсъсках аз и той ме послуша.Все пак имаше достойнството поне това да направи,изпратих останалите и си легнах.Мама и татко още не се бяха прибрали от работа,щяха да ме видят по-късно.Притворих очи..косата ми се разпръсна величествено около лицето.Не след дълго се унесох...
SuGar_GiRl- Трети курс
Изведнъж силен трясък се чу и земетресение стана,прахуляк се вдигна..беше грозна картинка.Дракона се приземи пред къщата и разпери крила.Изведнъж усети рязка болка в гърдите и изрева силно,чу се чак до Рила планината..а тук в къщата сигурно е било оглушително.Дракона продължи да крещи ли крещи от болка,ярко-червена кръв потече от гърдите на съществото.Ерик беше ранен и Сила прекалено се забави..
God's_second_hand- Трети курс
- Брой мнения : 174
Събудих се от пронизващо пищене и не беше на обиквовен човек.Скочих от леглото и отидох до прозореца,бе дракона на Ерик и бе ранена,следователно и той бе ранен:
-Сила?!?-изтичах по стълбите надолу и изтичах до нея
-КАКВО СТАВА,СИЛА,КАКВО СЕ СЛУЧИ!?!КЪДЕ Е ЕРИК!!!???!
-Сила?!?-изтичах по стълбите надолу и изтичах до нея
-КАКВО СТАВА,СИЛА,КАКВО СЕ СЛУЧИ!?!КЪДЕ Е ЕРИК!!!???!
SuGar_GiRl- Трети курс
-Болка..пронизваща..болка..-изстена дракона жално и се опита да се стегне,кръвта течеше и оплискваше дрехите на момичето..
-Нападнаха ни..армия от чудовища..аз ги изпепелих но..Ерик остана да се бие с призрачен рицар..каза ми че можел да се справи,аз разбира се упорствах но той не ми позволи да остана при него..реших да му повярвам и дойдох тук..в този момент усетих пронизваща болка и разбрах че..съм закъсняла..
-Нападнаха ни..армия от чудовища..аз ги изпепелих но..Ерик остана да се бие с призрачен рицар..каза ми че можел да се справи,аз разбира се упорствах но той не ми позволи да остана при него..реших да му повярвам и дойдох тук..в този момент усетих пронизваща болка и разбрах че..съм закъсняла..
-Какво мога да направя,сега за да помогна?-попитах с надежда,че Дракона знае отговора,та тя едва дишаше...Как би могла да ме заведе до Ерик,как бих могла аз да помогна,след като е късно???
SuGar_GiRl- Трети курс
-Има начин да накараш раната да спре да кърви и да зарастне малко..сложи си ръката на раната ми и се съсредоточи..мисли си за хубави неща и после насочи всичката радост и надежда към нея,след което кажи думите "Cura és" и всичко ще се оправи..-отвърна й тя,дишайки бавно.
-Но аз нямам такава магическа способност да лекувам,разбираш ли?Не мога да я спра да кърви,защото не съм магьосница с такива сили...Как ще стане,когато ги нямам?!?-изплаках аз и я погледнах с тъжни сини очи...
SuGar_GiRl- Трети курс
-Никой не е магьосник Кейт..никой не се е родил научен..аз например..когато се излюпих от яйцето..бях все още малка и не знаех как да си набавя храна..камо ли да летя..на всичко това ме научи Ерик..а това му бе първия път в който отглежда бебе дракон..при това женско бебе дракон..и се справи чудесно..а ти имаш талант Кейт..понякога просто трябва да бъдеш себе си..и да повярваш в силите си..-след тези думи дракона изстена изнемощяло и отпусна главата си на земята,Кейт трябваше да побърза преди да е станало прекалено късно и двамата да са изгубили прекалено много кръв..макар че и тя ще се чувства отмаляла..и то много..
-Добре,ще опитам...-въздъхнах аз и се съсредоточих.Положих ръка върху раната.Замислих се за нощите на плажа,прекарани с приятелите си и за купоните във Франция,които организирах и ставаха велики.Замислих се за деня,в който изпепелих кухнята,смях се толкова много тогава.Замислих се и за деня,в който срещнах Ерик...можех да мисля за какво ли не,за целувките ми с Мат,тези които бяха с мое съгласие,за приятелството ни с Емет и ходенето по магазините с Джес...Беше страхотно.Всеки миг с тях можех да определя като прекрасен.И на раната всичкия фурор от спомени би трябвало да й действа,тогава изрекох
-Cura és-стиснах очи,мислейки все още за най-хубавото в живота си и бе достатъчно,за да спре кръвта,остана белег,но спря да кърви...
-Cura és-стиснах очи,мислейки все още за най-хубавото в живота си и бе достатъчно,за да спре кръвта,остана белег,но спря да кърви...
SuGar_GiRl- Трети курс
Дракона изръмжа и се изправи рязко.
-Браво Кейтлин,успя!-каза й тя и се усмихна.Разпери крила и величествено нададе вой..Най-накрая свободна,беше готова да лети отново.
-Казах ти че ще успееш!
-Браво Кейтлин,успя!-каза й тя и се усмихна.Разпери крила и величествено нададе вой..Най-накрая свободна,беше готова да лети отново.
-Казах ти че ще успееш!
-Ерик,като теб ли се чувства?-попитах я угрижено аз.Вътрешно ликувах,че успях,но ме вглъбяха мислите,че Ерик е твърде неоправен и винаги твърдотиквест и никога слушащ,каквото и да му се приказва и както винаги подлагащ всичко живо на стрес и болка.И никога не чуваше,когато му казах да си седи на задните части и да не ходи никъде.В очите ми се прочете и гняв,задето ме бе нарекъл лъжкиня и сърцето ме болеше от този факт,но все пак се притеснявах за него и за безрасъдния му мозък,подлагащ тялото му на най-ужасните болки на земята.
SuGar_GiRl- Трети курс
-Да,в момента се чувствам леко и хубаво,прекрасни спомени си включила към лекуването,благодаря ти Кейтлин.-отвърна й дракона и се усмихна меко,оголвайки острите си като бръснач зъби.
-В момента се бие срещу призрачния рицар но имам чувството че почти е успял да го победи..ако искаш да отиваме при него,вече мога да летя.
-В момента се бие срещу призрачния рицар но имам чувството че почти е успял да го победи..ако искаш да отиваме при него,вече мога да летя.
-Сигурна съм,че не иска да ме види.-промълвих аз и прибавих-Радвам се,че ти помогнах,сега,ако ме извиниш,имам малко работа...-посочи с поглед къщата си и се запътих натам.
SuGar_GiRl- Трети курс
Дракона погледна надолу..да,тя си спомни какво й бе казал Ерик и не трябваше да постъпва така той..щеше да си има малък разговор с него..
-Не му се сърди,ще го оправя.-каза й тя преди Кейт да влезе в къщата и излетя,щеше да има един разговор с великия драконов ездач който едва не умря днес..
-Не му се сърди,ще го оправя.-каза й тя преди Кейт да влезе в къщата и излетя,щеше да има един разговор с великия драконов ездач който едва не умря днес..
Затворих вратата след себе си.Качих се в стаята си и си пуснах музика.Косите ми се спускаха по изваяното ми тяло чак до плоското коремче.Очите ми следяха текса,въртящ се на МП4-ката..Беше страхотна песен,нежно звучаща и същевременно не трагична.Някой почука настоятелно на вратата долу и слязох да отворя.Беше Мат.Агресията в очите му я нямаше и беше предишният,когото толкова обичах.
-Рапунцел,съжалявам...-пророни той,гледащ в очите ми
-Влез Рапунцеловото..-измънках аз и се качихме в моята стая.Седнах на леглото,а той остана прав за кратко
-Наистина съжалявам.-каза сериозно той и аз кимнах
-Прощавам ти...-кадифеният ми глас се разнесе в помещението.Преоблякох се за няколко минути:
и седнах пред него на леглото:
-О,не ме карай да правя лоши неща...-засмя се той-страшно си красива...
-Не те карам да правиш нищо,просто исках да ти покажа страхотната си рокля-засмях се аз
-Ако я носеше някой друг нямаше да е толкова страхотна...-каза той и се приближи до мен,облягайки ме нежно на завивките.Устните му се плъзнаха върху моите и по вратът ми..Между целувките му можех да изръся по някоя гласна буква от думата "стига",но никога дъхът ми не стигаше да я кажа цялата.Тялото му беше над моето придържайки с една ръка кръста от долу и с другата шарещ по тялото ми.Очите ми не бяха затворени.Гледах го през цялото време,как си играе с устните по вратът,по моите устни.Вадех по някой по-изразен поглед,че отива далече и той забавяше темпото,но не спираше...
-Рапунцел,съжалявам...-пророни той,гледащ в очите ми
-Влез Рапунцеловото..-измънках аз и се качихме в моята стая.Седнах на леглото,а той остана прав за кратко
-Наистина съжалявам.-каза сериозно той и аз кимнах
-Прощавам ти...-кадифеният ми глас се разнесе в помещението.Преоблякох се за няколко минути:
и седнах пред него на леглото:
-О,не ме карай да правя лоши неща...-засмя се той-страшно си красива...
-Не те карам да правиш нищо,просто исках да ти покажа страхотната си рокля-засмях се аз
-Ако я носеше някой друг нямаше да е толкова страхотна...-каза той и се приближи до мен,облягайки ме нежно на завивките.Устните му се плъзнаха върху моите и по вратът ми..Между целувките му можех да изръся по някоя гласна буква от думата "стига",но никога дъхът ми не стигаше да я кажа цялата.Тялото му беше над моето придържайки с една ръка кръста от долу и с другата шарещ по тялото ми.Очите ми не бяха затворени.Гледах го през цялото време,как си играе с устните по вратът,по моите устни.Вадех по някой по-изразен поглед,че отива далече и той забавяше темпото,но не спираше...
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик извика веднъж но никой не му отговори..странно..Той се усмихна лукаво и започна да се катери по стената!Едва не падна веднъж но това беше цената на извинението му..Докато се катереше,той пъшкаше:
-Кейтлин..Много се извинявам..задето ти казах тези неща..не съм искал да ги наговоря..просто избухнах..прости ми моля те..-когато стигна до прозореца обаче млъкна..той просто гледаше изумен какво става..
-Кейтлин..Много се извинявам..задето ти казах тези неща..не съм искал да ги наговоря..просто избухнах..прости ми моля те..-когато стигна до прозореца обаче млъкна..той просто гледаше изумен какво става..
Мат спря и погледна момчето,като се изправи,аз гледах стъписано.
"О,Господи,какви ги натворих...!!!".Мат се чудеше,какво става,Ерик се чудеше,какво става,а на мен ми се ревеше.
-Ерик,не е това,което си мислиш...Остави ме да ти обесня.Мат изчакай ме във всекидневната.
-Кой е той,Рапунцел?-попита леко закачливо
-ЩЕ ТЕ ИЗРАПУНЦЯ,ИЗЧАКАЙ МЕ ВЪВ ВСЕКИДНЕВНАТА ТИ КАЗАХ!-креснах аз и той се засмя,излизайки по възможно най-флегматичния начин
-Съжалявам,Ерик...аз...-започнах,но бях прекъсната от момчето...
"О,Господи,какви ги натворих...!!!".Мат се чудеше,какво става,Ерик се чудеше,какво става,а на мен ми се ревеше.
-Ерик,не е това,което си мислиш...Остави ме да ти обесня.Мат изчакай ме във всекидневната.
-Кой е той,Рапунцел?-попита леко закачливо
-ЩЕ ТЕ ИЗРАПУНЦЯ,ИЗЧАКАЙ МЕ ВЪВ ВСЕКИДНЕВНАТА ТИ КАЗАХ!-креснах аз и той се засмя,излизайки по възможно най-флегматичния начин
-Съжалявам,Ерик...аз...-започнах,но бях прекъсната от момчето...
SuGar_GiRl- Трети курс
-Да..-измънка той все още изумен.Може би беше прав когато обиди Кейт..нима тя наистина го е харесвала или просто каза така защото е прекалено жалък?
-Няма нищо..-измънка Ерик тихо и погледна настрани.Но пък той си беше виновен,кой би искал да бъде с него?Вечния идиот,правещ се на супергерой..даже и Сила понякога не го одобрява..
-Няма нищо..-измънка Ерик тихо и погледна настрани.Но пък той си беше виновен,кой би искал да бъде с него?Вечния идиот,правещ се на супергерой..даже и Сила понякога не го одобрява..
-Не,остави ме да ти обесня,моля те..Мат просто,той просто....ами никога...не се е сдържал покрай мен иии си позволява много..и аз нямам,какво да направя,когато той иска да е с мен....И наистина съжалявам,че трябваше да видиш това,просто той дойде да ми се извинява и...стигнахме до тук.Не трябваше да се катериш по стените,щеше да си предотвратиш гледката.Просто не знам,какво да кажа повече...-измрънках аз-Наистина съжалявам...Знаеш,какви сте момчетата-импулсивни и...той е на петнайсет,което го прави и по-луда глава и мисли,че може да има всичко,което пожелае...-погледнах го аз с кукленско изражение.Изправих се и застанах пред него.Бях с няколко сантиметра по ниска от него и обърнах погледа си на горе,за да го гледам в очите..
SuGar_GiRl- Трети курс
-Няма нищо..и без това той е по-добър от мен,не е нужно да се извиняваш за това..-отвърна Ерик тихо и погледна настрани..Дракона гледаше всичко отдолу и съчуствие се четеше в погледа й.
-Все пак кой би искал идиот като мен?Съжалявам че се катерих дотук но ти не ме чу когато виках и нямах друг избор..все пак прощаваш ли ми?Не бях прав като те нарекох лъжкиня,ти не си такава..даже си по-добра и по-умна от мен,докато аз съм просто едно хлапе..
-Все пак кой би искал идиот като мен?Съжалявам че се катерих дотук но ти не ме чу когато виках и нямах друг избор..все пак прощаваш ли ми?Не бях прав като те нарекох лъжкиня,ти не си такава..даже си по-добра и по-умна от мен,докато аз съм просто едно хлапе..
-Не,не е това,просто той е твърде настойчив и не му се отказва лесно.Не те излъгах като казах,че те харесвам,наистина!Не те излъгах,защото значиш нещо за мен,но Мат е друго нещо...не се чувствай недостоен,защото не е така...Той просто е по-зрял и знае,как да ме върти на пръста си.Не е защото ти не си достатъчно голям,понеже сме на едни години..-измънках аз.
SuGar_GiRl- Трети курс
-Добре..какво точно е Мат за теб?-попита той тихо,не усещаше че скоро тръбата на която е стъпнал ще падне..Просто сега му беше малко омърлушено..
-Всичко което аз сигурно не съм за нея..-помисли си Ерик и изпъшка,после отново погледна към нея и зачака отговор..
-Всичко което аз сигурно не съм за нея..-помисли си Ерик и изпъшка,после отново погледна към нея и зачака отговор..
-Не знам,какво е той за мен,но мога да ти кажа аз,какво съм за него,което няма много да ти хареса...За него съм нещо като лъскава играчка,която си е само негова и може да си играе с нея,когато му харесва.-измънках аз и го погледнах-Влез,ако обичаш,няма да те спасявам и от изтрисане на земята!-укорих го аз.И продължаваше да върши неразумни действия...Не се ли научи!?!
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик кимна и се покатери на прозореца.Прескочи го и влезе в стаята й.Ризата плюс дрехите му бяха окървавени,имаше засъхнала кръв по ръцете му и общо-взето беше окървавен навсякъде.
-Сила ми каза че ти си ни излекувала..благодаря..
-Сила ми каза че ти си ни излекувала..благодаря..
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|