Училище за вълшебство и магия Айслин
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Черното дърво

3 posters

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Черното дърво - Page 2 Empty Re: Черното дърво

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 2:21 am

Ерик въздъхна.
-Н-И-Щ-О.-каза й той буква по буква сякаш тя е първолаче.
-Нищо ми няма,затова нищо не искам!Просто гърлото ми ме наболява леко,това е всичко!Когато ме наръгат с меч в сърцето тогава ще те помоля да ме спасиш но сега нищо ми няма!Защо се тревожиш толкова много?!
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Брой мнения : 174

Върнете се в началото Go down

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 2:24 am

-Защото изглеждаш зле и ти личи,че едва се държиш на краката си,не ме прави на глупачка,силно се съмнявам само гърлото "да те наболява",когато не се държиш на краката си.Кажи ми,какво мога да направя,за да се държиш на краката си или да ти стане по-добре на гърлото???-измрънках аз.-Защо си такова бебе,дръж се като зрял човек и използвай шанса си,че съм тук и ти предлагам помощ,от която имаш нужда!Притеснявам се за теб,изглеждаш блед и с треска.Наистина е така,Ерик..
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Брой мнения : 73

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 2:29 am

Ерик погледна към Кейт и се засмя.Стана му смешно..че блед бил че с треска!!Бреейй!!!Дракона го скастри телепатично набързо и го стрелна с изпепеляващ поглед,Ерик се сепна и млъкна.
-Наистина ли?Е..аз не чувствам нищо..Наистина Кейт,Дарк само ме хвана за гърлото и това беше,нищо не ми е направил..освен ако не ме е отровил с ръката си или с погледа си..или с плюнката си..хехе..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 2:34 am

-Просто млъкни,става ли?-измънках аз.Защо това момче беше по-различно от останалите.Гаджето ми,по-точно бившото ми,веднага би се отзовало с една-две целувки.Хах...стана ми смешно при спомена за светналите му очи,когато го питах дали е добре и дали мога да направя нещо за него...Смешни мисли ме налегнаха и се отърсих малко от стреса на ситуацията.Мат беше на 15,сигурно затова е по-различно,Ерик е на моята възраст,ами да!Пак ме налегна на смях.Но си замълчах,за да не въвеждам нови факти от живота си и да го затормозявам
-Е,хайде тогава,смелчага,ставай и да ходим да си легнеш..-засмях се аз.
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 2:37 am

Ерик кимна и взе меча,сложи го във едно специално място в колана си и тръгна..Веднага щом пристъпи няколко крачки напред,ококори очи..Усети рязка болка,след което се свлече на земята..изгуби съзнание мигновенно,но само той беше..Сила си беше добре и беше в съзнание.Тя се притича до него и се опита да го повдигне с глава.
-Глупаво,безрасъдно дете.-изръмжа тя на човешки език на ГЛАС.
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 2:40 am

-ЕРИК!-изкрещях аз.-Твърдоглав,лигльо такъв!-изръмжах аз.Облекчена за малко сега пак тревоги
-СТИГА!!!ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ СЕ ПРАВИШ НА СМЕЛ???-измънках,сякаш на себе си и помогнах на Сила да го положим на земята.Явно щяхме да останем докато не се свести,отново...
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 2:44 am

Дракона поклати глава и се загледа в бледото лице на момъка.
-Не разбирам..ако беше от раната досега и аз да съм изгубила съзнание,това подобие на момче се е напрегнало прекалено много!-каза Сила.Оголваше зъбите си когато говореше,беше трудно да говори на човешкия език..
-Съжалявам че ти навличам такива проблеми..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 2:52 am

-Ох...Ериккк...Какво да те правя,бе момче!?!?!Защо си с тиква по-празна и същевременно по-дебела от на слон!?!?ЗАЩО???КАКВО ДА ТЕ ПРАВЯ!?!?!?СВЕСТИ СЕЕЕЕЕ,НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ ДА ТЕ ГЛЕДАМ ТАКА....СВЕСТИ СЕ ЗАРАДИ МЕН,МОЛЯ ТЕ!!!!!-измъчено се плъзна кадифения ми глас
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 2:56 am

Дракона поклати глава и погледна с мек поглед момичето.
-Спокойно,той ще се събуди..скоро..-отвърна й тя и заблъска с опашка по земята,с надеждата че Ерик ще се събуди.Блъскаше ли блъскаше но не ставаше..
-Най-много да заблъскам опашката си по него.-изръмжа тя и продължи да блъска но и тя приемаше притеснен поглед..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 3:12 am

-Безмислено е...-въздъхнах аз.Няма да се събуди..личи му.Твърдоглав е,нищо не усеща сигурно...Нали не трябва пак да се разплача?-попитах леко ужасена от мисълта...
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 3:16 am

-Не..Качи го на гърба ми и ти се качи,ще се опитам да ви пренеса в общата стая..или направо в спалнята..освен ако не искаш да останеш тук.-Сила наистина бе готова да помогне на Кейт и Ерик на всяка цена,щяха малко да тежат двамата,особено с този меч но тя щеше да издържи..
-Опита ли да го наплискаш с вода?
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 3:23 am

-Нямам вода,просто ще го кача на гърба ти,а аз ще вървя пеша!-твърдо заявих аз и сложих с доста усилия Ерик на гърба на Сила:
-Не се тревожи за мен..нищо няма да се случи,а ако Дарки дойде отново,просто ще го изпържа..Не се бой и притеснявай за мен,закарай момчето да си почине,а аз бавно и славно ще дойда...-уверих я аз и я изпратих с поглед,тръгвайки по обратния път.Очите ми се рееха в небесната шир и порцелановото ми лице се откояваше в лъчите на залязващото слънце.
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 3:26 am

-Добре..ако искаш мога да се върна за теб.-каза й Сила и кимна.Лилавите й бляскави люспи бяха твърди но и гладки..тя разпери крилата си и погледна към небето.
-Всъщност..ще дойда да те взема.Чакай ме тук за да не се разкарвам без причина.-отвърна й тя и се усмихна меко.Излетя и се запъти към замъка..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 2:16 pm

-Добре...-измънках аз и седнах на земята,гледайки залязващото слънце.Беше красиво,а аз бях потънала в мисли.Небето бледнееше пред очите ми,които лъщяха със слънчевите лъчи.Мислите ми бяха в старите приятели,които щях да посетя скоро и да се видя с всички,раздялата ни беше болезнена.Къдриците ми се спускаха по лилавата материя и се вееха леко от вятъра поддухващ на поляната...Парфюмът ми се разнасяше и от косата, и от дрехите,а аз чаках мълчаливо дракона.
-Мат...-въздъхнах аз.Бях твърде лоша с него...сега съжалявах.Точно тогава..
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 2:20 pm

-Кой е Мат?-попита дракона учудено и се приземи,прибирайки крилата си за да не са разперени.Тъмно-лилавите й люспи отделяха бляскав оттенък от слънчевите лъчи на изгряващото слънче,променяйки ги на светло-лилави.Дракона се протегна и погледна към небето,щяха да имат много работа с Ерик..като например да го научат да не се предава толкова лесно на враговете си!Макар че..това момче все пак се сети кога да каже на Сила да избълва огън и това наистина подейства!Сега обаче трябваше да потренират малко "летяща стрелба" тоест докато Ерик е на гърба на Сила и тя лети,той да може да стреля с лъка от там или пък с меч отсича главите на чудовищата от високо..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  SuGar_GiRl Съб Юни 20, 2009 2:24 pm

-Няма значение.-въздъхнах аз и се приближих до дракона-Ще се прибираме ли?-попитах аз изнервено,защо сега и Мат да намесвам в цялата дилема.Но все пак промълвих докато се качвах на гърба й:
-Той е просто петнайсет годишен тийнейджър,който ми е ядосан...Нищо повече...-реших да си замълча за подробности от рода,защо ми е ядосан.
SuGar_GiRl
SuGar_GiRl
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 2:27 pm

-Да..проблеми,усетих го.-отвърна дракона с мек тон,все пак момиче с момиче,нямаше как да не се разбират нищо че Сила е дракон а Кейт човек.
-Да тръгваме,дръж се здраво защото за разлика от Ерик,ти не си магически закрепена за мен.Хвани се за шията ми и ще тръгна.-след тези думи Кейт спокойно хвана дракона за шията и Сила потегли..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 3:54 pm

Ерик и Сила се приземиха на земята.Момчето слезе и рязко побягна към меча.Хвана го и го извади.Беше доста интересен,кърваво червен..
Черното дърво - Page 2 Eragon
Тъкмо когато Ерик го хвана и го доближи до дракона,тя рязко отстъпи.
-Какво има Сила?Няма да те убия.-каза й той и се усмихна.
-Не..този меч..не,нищо..-отвърна му тя и се успокои,приближавайки се.Изведнъж нещо изквича разярено.Ерик се обърна рязко и точно тогава пред него се показа някакво същество..странно..Жабоподобно..
-УБИЙ ГО ЕРИК ИЛИ СЕ ДРЪПНИ ОТ ПЪТЯ!-изръмжа Сила раздразнено.Ерик се превъртя настрани и точно тогава дракона избълва огън,изпърляйки съществото.
-Какво беше това?-попита момчето и се надвесе над нещото.
-Бебе трол..още не са дорасли,затова приличат на гоблини..гоблините са наистина жабоподобните същества но тези бяха просто бебета троли..което пък значи че тук има по-възрастни троли..о не..Ерик,стой тук и се скрии някъде аз отивам да повикам помощ.-каза му дракона и бързо се обърна с гръб към него.Изведнъж цяла група тролове се появиха,заедно с гоблини а най-отпред беше един призрачен рицар.
-УМРЕТЕ ГАДИНИ!-изръмжа дракона и избълва огън,тя от няколко дена можеше да бълва огън..чудовищата изпищяха и побягнаха но призрачния рицар остана за Ерик.Той скокна от мястото където беше отседнал и застана пред него.Държеше два огнени меча в себе си и нямаше тяло,само броня и синя мъгла в нея.Очите му бяха като светещи фенери на автомобили в мъгла и когато вървеше му се тресяха ламаринките.Дракона се обърна към него но Ерик я спря:
-Мога да се справя с него.-тя започна да казва нещо но реши да се довери на момчето и излетя.Ерик пък започна яростна битка с призрачния рицар..или по-точно призрачния рицар със Ерик.Той го удряше ли удряше с меча а Ерик просто отбиваше атаки..
-НА ТИ!-изкрещя той и го прониза с меча в бронята.Направи дупка но призрачния рицар се усмихна злобно.Нищо не стана?!Той изведнъж отскокна назад и мечовете му се превърнаха в лък и огнена стрела.Насочи лъка си към момчето и изтреля.Ерик се сепна и клекна,стрелата профуча над главата му и замалко не му подпали косата.
-Добре сега прекали!-разкрещя се той и изтича до призрачния рицар,който пък лесно застана зад него като направи задно салто.Ерик в този момент се уплаши..обърне ли се или не се обърне,най-вероятно ще бъде наръган..освен ако..
-Гейм Оувър.-каза му призрачния рицар и се усмихна злобно.Засили меча си към Ерик и в точно този момент той се обърна и отби атаката с неговия меч,успя!Спаси се!О не..забрави че призрачния рицар има и ВТОРИ меч..
-О-оу..-този път не можа да се оттърве..Силен крясък направи ехо в гората,Ерик най-накрая беше ранен и то в гърдите.За щастие обаче видя слабото място на призрачния ездач..и то беше в главата..точно между "чистачките".Опита се да го наръга но не стана..едва се движеше,меча тежеше но Ерик продължаваше да го замахва едвам-едвам..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 5:09 pm

Ерик изведнъж усети сила,започна да се възстановява.Чудо!Той изведнъж се засили и ритна рицаря в тенекията в стомаха,той изохка и залитна настрани.
-На ти ТИКВО!-изкрещя му Ерик и рязко се засили към рицаря,отсече му ръката и разсения му дух се видя,след което той се възстанови и ръката му пак се появи.Засмя се като за последно и Ерик толкова се ядоса че едва не му изби каската...
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 5:37 pm

-Предаваш ли се?-попита Ерик,беше стъпил на бронята на рицаря и го беше повалил на земята с меч на "третото око".Рицаря поклати глава като да.
-Кой те прати?-попита Ерик отново.Отначало призрачния рицар си мълчеше то след като момчето го драсна по челото с острото на меча той бързо проговори:
-Лорд Дарк каза да се погрижа за теб защото той е прекалено слаб.-отвърна бързо ламаринката и тенекийките му се огънаха от страх.
-Добре..оставям те да отивам при "Лорд Дарк" и да му кажеш да си създаде по-добри войни от теб,за нищо не ти струват ламаринките.Тръгвай.-той го пусна и призрачния рицар бързо избяга..В този миг се появи Сила.Ерик се обърна и се усмихна,дрехите му бяха окървавени но от раната имаше само голям белег.
-Ерик Нива,познай кой ме спаси.
-Баща ми?
-КЕЙТЛИН.Помниш ли я?Онази която нарече лъжкиня пред очите й.Онази на която й заби нож в гърба?-Ерик се спогледа.
-Е..тя все пак ме остави..а и нека позная,не е искала да ме види.
-Ами разбира се,кой би искал да те види след като ти го наричаш лъжец?!
-Е ако се бе върнала бих й простил но..
-Простил?!ТИ ПО-ДОБРЕ СЕ МОЛИ ТЯ ДА ТИ ПРОСТИ!
-АМИ ВСЕ ПАК АКО БЕШЕ ДОШЛА ЩЯХ ДА Й ПОИСКАМ ПРОШКА И ЩЯХ ДА Й СЕ ИЗВИНЯ!ТЯ Я НЯМА.
-Очевидно е.Ти трябва да си довлачиш задника и да й се извиниш..
-Тя няма да иска да ме види.
-Ами че разбира се,кой би искал?!
-Добре де добре!!!Ще ме изядеж жив със тази прошка,отивам да й се извинявам!СЛЕД като си разгледам меча..-отвърна й Ерик и се усмихна злобничко,седна на тревата и започна да си разглежда меча..Дракона изсумтя и седна до него,чакайки го да свърши с лигавищините..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  God's_second_hand Съб Юни 20, 2009 7:04 pm

Не след дълго Ерик реши да навести Кейт и да й се извини,наистина бе прекалил..той се изправи,прибра меча на специално място в колана си и подмина Сила.
-Няма ли да се качиш?
-Не..ще отида пеша.-отвърна й той и тръгна..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 1:55 am

Ерик отново се върна на вече любимото си място,до черното дърво.Той и Сила се приземиха и Ерик седна на един камък,раздразнен.
-Кой е казал че пък се тревожа за това?-измънка той тихо,не е казал че се тревожи че може да й се отнеме девствеността на 13,макар че е възможно.Е,това че тя не го иска не значи че не е възможно.Както и да е,Ерик не се тревожеше за това..но вече няма голямо значение за какво се тревожеше..той си изкара лъка и гневно насочи стрелата към една сърна която бягаше из поляната..Заради гнева си той не можа да уцели и сърната избяга а неговата стрела се пръсна в скалата.
-Хубаво,не ми пука за нея както тя за мен.-отвърна Ерик отново и сведе глава надолу,говореше за Кейт.Да,тъй както на нея не й пука за него така и на него няма да й пука за нея...
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 2:01 am

Дракона не можа да издържи на тази гробна тишина и реши да се опита да оправи нещата между тях.Тя литна във въздуха,лъжейки че ще ходи на лов и се запъти към къщата на Кейт.Така не трябваше да става и тя като приятел на момчето и на момичето трябваше да се опита да поправи нещата,просто така или иначе й се късаше сърцето като ги гледа така..
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 3:28 am

Дракона се върна и знаеше че не е направила нищо за да промени отношенията им..може би е безнадеждно.
-Е?-попита Ерик,трябваше сам да отиде но Сила го излъга и първа отиде.
-Нищо.-отвърна му сила телепатично.Той въздъхна и легна на тревата..реши да поспи малко,нощта щеше да бъде дълга..Или поне да се опита да заспи.
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  God's_second_hand Нед Юни 21, 2009 1:42 pm

Ерик се събуди,цяла нощ се опитваше да спи а сега на сутринта когато най-сетне успя,той пък се разсъни и се събуди..ама че късмет.."Пада ти се!"-сигурно това си мислеше в момента Кейт.Е,не целия живот на Ерик е около този на Кейтлин,той можеше сам да се грижи за себе си както преди.А и така му е по-свободно,и без това нямаше чувство за вина вече нали се извини?Е не лично но ако Сила не беше дошла първа той щеше да дойде..както и да е,няма да се разкарва цял ден из горите и полята заради едно капризно момиче..
Ерик се изправи и се протегна,русата му разрошена коса беше омесена с листа и бодлички от земята а по дрехите му имаше малко мъх и разбира се..мравки.Той бързо ги съблече и скочи във едно езеро което беше близко до черното дърво..но нямаше дрехи..мамка му,а сега?!Няма да носи мравкени дрехи пълни с гъсеници,буболечки и какво ли още не,плюс това бяха целите в кръв!Сега не му пукаше особено много за външния му вид но трябва да е някакъв уранготан за да носи такива дрехи..след като свърши с бързата вана за нещастие отново облече мъхестите му дрехи и погледна към спящата Сила..тя се бе изморила много и не трябва да я буди..реши вместо това сам да отиде до къщата си и да вземе някой неща а и също така щеше да говори с баща си и да му каже какво се случи през тези дни..След много мислене той най-накрая се реши да не казва,може би не трябва да замесва и него в това..взе си лъка но си остави меча (за да не буди подозрителност) и тръгна..

--------------------------------------

Когато се върна Сила вече се беше събудила.Двамата си говориха относно това което се случи и Сила накрая предложи да се върнат в територията на училището,тук беше прекалено опасно.Ерик кимна след като тя му обясни за прекрасната градинка която беше наскоро създадена и седна на гърба й.Дракона се усмихна меко и тръгна...
God's_second_hand
God's_second_hand
Трети курс

Писане  Sponsored content

Sponsored content

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото

Права за този форум: