Черното дърво
3 posters
Страница 1 от 2
Страница 1 от 2 • 1, 2
Черното дърво
Тук се намираше изцяло черно дърво. Говореше се, че е омагьосано и който го пипне ще умре. Мнозина са се усмелявали, но нищо не им се е случвало, освен че след 2-3 дни са изчезвали безследно. Забранено е на ученици под 2-ри курс включително да идват тук! Не е желателно и другите да го правят.
Re: Черното дърво
Дракона се приземи и Ерик слезе..усещаше чуждо присъствие,Дарк бе тук.Той погледна пред себе си..огромно страховито и проядено черно дърво стоеше пред него..Ерик се приближи до него но Сила го скастри телепатично:
-ПОСМЕЙ ДА ПИПНЕШ ТОВА И ЩЕ ТЕ ИЗКОРМЯ!-момчето се стресна и подскочи.Най-лошото беше че Сила каза това на драконов език..и той все пак я разбра.
-Добре добре..разбирам.-измънка той малко възмутено..Спря пред една пещера..влезе вътре и..брей,имало меч.Изведнъж нещо беше надвиснало над него,сянка.
-ЕРИК!-изкрещя дракона наглас,за първи път проговаряше наглас.Сигурно е сериозно..Ерик се обърна и точно тогава беше халосан по главата с кокалеста ръка.Той се свлече на земята,замаян.Точно до меча..
-Ето го..последния драконов ездач..каква срамота че е толкова..толкова млад и..малък..-проговори сянката,самия Лорд Дарк..
-Ти си..него.-простена Ерик и се изправи бавно.Дракона изръмжа но с едно повдигане на ръката от страна на Дарк и тя вече беше прикована до една скала със сиджири.
-Мислех си че ще си някой по..
-Някой по-силен.-довърши Ерик със болезнен поглед и погледна настрани,където и да отиде всички му казват че щял да умре.
-Да..-съгласи се Дарк и го хвана за гърлото с ръка.
-Е момче..време е да умреш..-каза му той и се усмихна високомерно.Ерик в този момент грабна меча и го заби в стомаха на съществото.То закрещя но изведнъж спря и се засмя.
-Шегувам се,не можеш да ме убиеш толкова лесно.-отвърна му той и се засмя още по-зловещо..Стисна Ерик по-силно за гърлото,той започна да стене прегракнало,едва дишаше.Дракона Сила също започваше да се задушава..
-С-сила..О-огън..-помисли си Ерик със последни надежди..Дракона кимна и със всичка сила избълва малка струя огън.Мантията на Дарк се подпали и той подскочи,пускайки момчето което се свлече на земята безмълвно.
-ПРОКЛЕТО СЪЩЕСТВО!-разкрещя се Господаря и изчезна,преди това правейки един огнен кръг около изгубилите съзнание Ерик и Сила..
-ПОСМЕЙ ДА ПИПНЕШ ТОВА И ЩЕ ТЕ ИЗКОРМЯ!-момчето се стресна и подскочи.Най-лошото беше че Сила каза това на драконов език..и той все пак я разбра.
-Добре добре..разбирам.-измънка той малко възмутено..Спря пред една пещера..влезе вътре и..брей,имало меч.Изведнъж нещо беше надвиснало над него,сянка.
-ЕРИК!-изкрещя дракона наглас,за първи път проговаряше наглас.Сигурно е сериозно..Ерик се обърна и точно тогава беше халосан по главата с кокалеста ръка.Той се свлече на земята,замаян.Точно до меча..
-Ето го..последния драконов ездач..каква срамота че е толкова..толкова млад и..малък..-проговори сянката,самия Лорд Дарк..
-Ти си..него.-простена Ерик и се изправи бавно.Дракона изръмжа но с едно повдигане на ръката от страна на Дарк и тя вече беше прикована до една скала със сиджири.
-Мислех си че ще си някой по..
-Някой по-силен.-довърши Ерик със болезнен поглед и погледна настрани,където и да отиде всички му казват че щял да умре.
-Да..-съгласи се Дарк и го хвана за гърлото с ръка.
-Е момче..време е да умреш..-каза му той и се усмихна високомерно.Ерик в този момент грабна меча и го заби в стомаха на съществото.То закрещя но изведнъж спря и се засмя.
-Шегувам се,не можеш да ме убиеш толкова лесно.-отвърна му той и се засмя още по-зловещо..Стисна Ерик по-силно за гърлото,той започна да стене прегракнало,едва дишаше.Дракона Сила също започваше да се задушава..
-С-сила..О-огън..-помисли си Ерик със последни надежди..Дракона кимна и със всичка сила избълва малка струя огън.Мантията на Дарк се подпали и той подскочи,пускайки момчето което се свлече на земята безмълвно.
-ПРОКЛЕТО СЪЩЕСТВО!-разкрещя се Господаря и изчезна,преди това правейки един огнен кръг около изгубилите съзнание Ерик и Сила..
God's_second_hand- Трети курс
- Брой мнения : 174
-Глупак...-изсъсках аз и свалих огъня с едно движение на ръката си.Преминах кръга и се опитах да свестя Ерик...Нямаше ли да ме послуша поне веднъж в живота си...?Бях казала аз да ме вземе,ама не!Той големия мъж сам щеше да се справил...
-Ерик!Ерик!Моля те,събуди се...-извиках аз сякаш на себе си.
-Ерик!Ерик!Моля те,събуди се...-извиках аз сякаш на себе си.
SuGar_GiRl- Трети курс
- Брой мнения : 73
Дракона също се бе строполил на земята и дишаше тежко.Шията на Ерик беше разранена от здравата схватка на Дарк,а ръката му беше на меча и дори и в безсъзнание не го пускаше..изведнъж чу говор,но просто не можеше да се осъзнае,не можеше да се събуди,усещаше и чуваше всичко но просто силите не му достигаха..вътрешно се самообвиняваше..
-Не ме карай да плача,като някоя глупачка!МАМКА МУ СЪБУДИ СЕ!-изкрещях го аз на плач обърнато и се опитах да го вдигна.Не можех беше твърде тежък за мен,да не говорим за дракона...Нямах никакви сили да вдигна съществото,което бе около 2 тона по-тежко от мен.Сложих главата на Ерик подпряна на ръката ми,докато се опитвах да го събудя и изкарам от транса,няколко неволни сълзи се спуснаха по лицето му,кристални като от летен дъжд.Очите ми шареха по шията му,която от грубото държане на Дарк,се бе наранил.Ъгх...защо не ме послуша...?!
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик сякаш беше в нищото..пълна празнота..изведнъж чу още един говор и нещо мокро по бузите си..
-Ерик,приятелката ти те вика.-каза му Сила.Ерик се обърна и видя дракона си!Брей,кой би си помислил че във нищото може да има толкова много неща!
-Сила?
-Ерик..събуди се.-каза му тя по-упорито.
-Какво правиш тук?-продължи с въпросите момчето.Дракона поклати глава.Приближи се до него и изведнъж го изрита!
Ерик запъшка,най-накрая влезе в съзнание..все още не можеше да си отвори очите и го болеше главата заради внезапната липса на кислород когато Дарк го сграбчи но е добре..
-Ерик,приятелката ти те вика.-каза му Сила.Ерик се обърна и видя дракона си!Брей,кой би си помислил че във нищото може да има толкова много неща!
-Сила?
-Ерик..събуди се.-каза му тя по-упорито.
-Какво правиш тук?-продължи с въпросите момчето.Дракона поклати глава.Приближи се до него и изведнъж го изрита!
Ерик запъшка,най-накрая влезе в съзнание..все още не можеше да си отвори очите и го болеше главата заради внезапната липса на кислород когато Дарк го сграбчи но е добре..
-Ерик....По-голям идиот не можа ли да се извъдиш,чудовище такова!?!-разплаках се аз вече и го вдигнах,премятайки едната му ръка около врата си и придържайки го за кръста
-Ако си позволиш още веднъж такава фатална грешка да не ме вземеш с теб ще те удуша АЗ!Добре ли си..?-попитах аз реторично,личеше си,че не е.Със свободната си ръка изтих небрежно неканените сълзи по лицето си и обърнах глава към русокоското,който едва се държеше на краката си.
-Ако си позволиш още веднъж такава фатална грешка да не ме вземеш с теб ще те удуша АЗ!Добре ли си..?-попитах аз реторично,личеше си,че не е.Със свободната си ръка изтих небрежно неканените сълзи по лицето си и обърнах глава към русокоското,който едва се държеше на краката си.
SuGar_GiRl- Трети курс
-Д-да..-след тези думи той изстена силно и се свлече на колене,дракона му също изръмжа и немощно повдигна главата си след което отново я отпусна на земята..и двамата бяха свързани по особен начин,и двамата в момента бяха зле..Той погледна към Кейт със изнемощяли очи.
-Меча..К-кейт,вземи меча от скалата..аз ще съм добре..-каза й той телепатично,дори и наум звучеше слабо и прегракнало..
-Меча..К-кейт,вземи меча от скалата..аз ще съм добре..-каза й той телепатично,дори и наум звучеше слабо и прегракнало..
-Никакъв ме няма да взимам!Не виждаш ли,че си зле...Мечове ще търся аз...!От къде на къде!?!Виж,личи ти,че не си в съзнание и е за твое добро да се успокоиш и да си легнеш без много емоции...Не може да се довлача по такъв начин с теб до замъка,затова ще останем тук за малко.Както виждам нито си в състояние да говориш нито да вървиш...Хайде легни си.-приклекнах и без да чакам отговор облегнах нежно главата ми на скута си,галейки тихо косата му.Пръстите ми се провираха мехду късите му руси къдрици и очите ми гледаха изпитото му лице.
-Почини си и събери сили...
-Почини си и събери сили...
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик разклати глава,опитвайки се да се съвземе.Не,беше добре,нищо му нямаше!Просто малко го наболяваше гърлото..ами че то и как не,той тоя Дарк му смаза сливиците!Баси му и бруталния тъпанар.
-Не..не се шегувам,наистина трябва да вземеш меча.-отново каза той телепатично на Кейт.Дракона също кимна слабо към момичето,нека да го вземе и да го задържи докато Ерик се оправи,ами ако Дарк дойде отново?!Тогава с какво ще се защитава Кейт?!
-Не..не се шегувам,наистина трябва да вземеш меча.-отново каза той телепатично на Кейт.Дракона също кимна слабо към момичето,нека да го вземе и да го задържи докато Ерик се оправи,ами ако Дарк дойде отново?!Тогава с какво ще се защитава Кейт?!
-СТИГА СИ УПОРСТВАЛ,ЗА КАКВО МИ Е МЕЧ,КАТО НЕ МОГА ДА ГО ОТМЕСТЯ ОТ ЗЕМЯТА,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ НЕ ЗНАМ ДА СИ СЛУЖА С НЕГО!?!-избухнах вече.Бил добре нашия...как не! И сега ме караше да вземам мечове и глупости от земята,вместо да го галя по косите.Ъгх...имаше ли по-изгубило разсъдъка си момче? Плюс това,този Дарк,да не би да се бия с меч срещу него...Да бе...смъртна присъда-подписана.Повече от сигурно беше,че ще ползвам магия,а може би и красота и ако от това зависеше животът на Ерик,щях да го оставя сам и да ида с Дарк с цената да не го убие без дори и да се замисля.
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик примигна леко и си сложи ръце на ушите,брей тази красавица много крещи бе!
-Чух какво си помисли..-отвърна й той телепатично,вече и на ум пъшкаше.Чу че искала да отиде с Дарк само и само Ерик да остане жив,а нее...без тия,а и без това Ерик няма да позволи това..
-Чух какво си помисли..-отвърна й той телепатично,вече и на ум пъшкаше.Чу че искала да отиде с Дарк само и само Ерик да остане жив,а нее...без тия,а и без това Ерик няма да позволи това..
-Ерик!Нали знаеш,че няма да ме спреш,ако иска мен в замяна на живота ти?-избълвах аз с нотка на инат.
-Стига си ми се ровил в главата има неща,които не трябва да знаеш или виждаш!Пък и стига си пъшкал,ако седеше мирен,както се казва "Да би мирно седяло,не би чудо видяло"-сега ще търпиш!И да бях аз,нямаше да се оплаквам и да упорствам толкова,колкото ти,приличаш на пенсионер,протестиращ за количеството пари в пенсията си!Дразни ме бая този факт!-измърморих аз и продължих да си играя с косата му,докато моята се спускаше с аромат на виолетки върху лицето му.
-Стига си ми се ровил в главата има неща,които не трябва да знаеш или виждаш!Пък и стига си пъшкал,ако седеше мирен,както се казва "Да би мирно седяло,не би чудо видяло"-сега ще търпиш!И да бях аз,нямаше да се оплаквам и да упорствам толкова,колкото ти,приличаш на пенсионер,протестиращ за количеството пари в пенсията си!Дразни ме бая този факт!-измърморих аз и продължих да си играя с косата му,докато моята се спускаше с аромат на виолетки върху лицето му.
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик се усмихна слабо и докосна нейната коса,много красива и мека като кадифе..плюс това ухаеше прекрасно и омайващо..
-Нима съм толкова изкуфял че да изглеждам като пенсионер?-попита телепатично Ерик,докосвайки плахо кичурите които се спускаха по лицето му..и двамата бяха с руса коса,само дето на Ерик от краищата на косата имаше някой черен кичур.Очите му бяха зелени а очите на Кейт - небесно сини..
-Нима съм толкова изкуфял че да изглеждам като пенсионер?-попита телепатично Ерик,докосвайки плахо кичурите които се спускаха по лицето му..и двамата бяха с руса коса,само дето на Ерик от краищата на косата имаше някой черен кичур.Очите му бяха зелени а очите на Кейт - небесно сини..
-Е,не мязаш на пенсионер на външен вид,но на мърморене-няма разлики...-засмях се аз и го погледнах със сапфирените си очи и миловидно изражение.
-Моля те,недей да правиш повече глупости..-измънках аз допирайки устни до челото му.Наистина беше неразумен и сега си патеше от това.Лилавата ми рокличка служеше за възглавничка на момчето и ако не беше такава ситуацията може би щеше да е романтично.Притесних се и за създанието,което изглеждаше също така изнемощяло,колкото Ерик.Ъгх...Всичко си беше по негова вина,не ме взе и сега Боговете го наказваха:
-И какво ти пречеше да ме вземеш,знам,че не съм богиня,но..
-Моля те,недей да правиш повече глупости..-измънках аз допирайки устни до челото му.Наистина беше неразумен и сега си патеше от това.Лилавата ми рокличка служеше за възглавничка на момчето и ако не беше такава ситуацията може би щеше да е романтично.Притесних се и за създанието,което изглеждаше също така изнемощяло,колкото Ерик.Ъгх...Всичко си беше по негова вина,не ме взе и сега Боговете го наказваха:
-И какво ти пречеше да ме вземеш,знам,че не съм богиня,но..
SuGar_GiRl- Трети курс
-Притеснявах се..за теб..-изстена той наглас и се хвана за гърлото,наистина болеше..какво му беше направил Дарк,сякаш вратът му гореше.Сега дракон и момче бяха в ръцете на Кейт,как щеше да се грижи за тях?!Е,то не беше нужно за двамата едновременно,ако излекува единия и другия ще се оправи!Затова че не е толкова зле..е..долу-горе..
-Н.Е. С.Ъ.М. Б.Е.З.М.О.З.Ъ.Ч.Н.О. Б.А.Р.Б.И!-изстенах аз.-И ако не се беше притеснил толкова щеше да свършат къде-къде по-добре нещата!-въздъхнах аз.Какво толкова му костваше...Аромата на косите ми се разнесе по целия въздух,защото задуха вятър-просто перфектно...Сега оставаше и да духа.Нещата можеха ли да станат по-зле?Ъгх...какво сега?Нито имаше стая на близо нито нищо,когато точно на моят късмет,че не може да стане по-зле стана-Лорд Дарк изникна от някъде със злокобна усмивка...
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик когато видя Дарк се изправи рязко но изстена и се свлече на тревата,подпирайки се на тревата.
-Стой си,стой!По-жалък си станал даже и в деня в който ти махнах паметта..е,както и да е.Кое е това момиче до теб?-попита го Дарк със злобна усмивка.
-Не смей да я ДОКОСВАШ!-изкрещя Ерик разярено и изкара меча,Сила изкрещя и се преви от болка,Ерик обаче стискаше зъби..
-САМО ДА Я ДОКОСНЕШ ЩЕ ТЕ УБИЯ!-изкрещя той и побягна към Дарк.Мина през него,Дарк се разсея из въздуха..беше като дух!
-Не дойдох да се бия..а да предам съобщение..-отвърна той а Ерик се свлече на земята,подпирайки се с меча.
-Слушайте внимателно смъртни..Пророчеството се промени,нещата ще станат още по-трудни..не само ти вече имаш дракон,Нива.-след тези думи Дарк изчезна..
-Стой си,стой!По-жалък си станал даже и в деня в който ти махнах паметта..е,както и да е.Кое е това момиче до теб?-попита го Дарк със злобна усмивка.
-Не смей да я ДОКОСВАШ!-изкрещя Ерик разярено и изкара меча,Сила изкрещя и се преви от болка,Ерик обаче стискаше зъби..
-САМО ДА Я ДОКОСНЕШ ЩЕ ТЕ УБИЯ!-изкрещя той и побягна към Дарк.Мина през него,Дарк се разсея из въздуха..беше като дух!
-Не дойдох да се бия..а да предам съобщение..-отвърна той а Ерик се свлече на земята,подпирайки се с меча.
-Слушайте внимателно смъртни..Пророчеството се промени,нещата ще станат още по-трудни..не само ти вече имаш дракон,Нива.-след тези думи Дарк изчезна..
Преди да си тръгне и да предаде съобщението задържах Ерик на земята,за да не се изправя повече,не беше в никакво състояние да се бие.
-СТИГА!-креснах веднъж аз,когато той отчаяно се опитваше да се изправи,за да не ме "Докоснат".Ъгх...още ли ме мислеше за неоправното Барби?Не беше моментът да мисля за това,просто си замълчах този път,за да не влошавам нещата и го оставих да се прави на супергероя...Но защо?!?На каква цена?!?Щом Дарк си отиде аз гледах стъписано:
-К-кой беше този...?И защо каза,че има още ездачи?-погледнах ококорено аз.Нищо не разбирах от това,което говореше призракът,просто изучавах действията му до детайли.
-СТИГА!-креснах веднъж аз,когато той отчаяно се опитваше да се изправи,за да не ме "Докоснат".Ъгх...още ли ме мислеше за неоправното Барби?Не беше моментът да мисля за това,просто си замълчах този път,за да не влошавам нещата и го оставих да се прави на супергероя...Но защо?!?На каква цена?!?Щом Дарк си отиде аз гледах стъписано:
-К-кой беше този...?И защо каза,че има още ездачи?-погледнах ококорено аз.Нищо не разбирах от това,което говореше призракът,просто изучавах действията му до детайли.
SuGar_GiRl- Трети курс
-Ерик..!Той..сдобил се е с..д-дракон!-простена Сила телепатично и вдигна глава към Ерик,който пък трепереше опрян на меча си.
-Сила каза че той се е сдобил със дракон..-промълви Ерик тихо,и той чувстваше същата болка също като Сила но той се правеше на по-издръжлив и затова спря да стене и охка,плюс това Кейт го скастри че той си е виновен и сега ще си търпи болката.
-Сила каза че той се е сдобил със дракон..-промълви Ерик тихо,и той чувстваше същата болка също като Сила но той се правеше на по-издръжлив и затова спря да стене и охка,плюс това Кейт го скастри че той си е виновен и сега ще си търпи болката.
-Непоправим си!-измънках аз-Обесни на нормален език,какво трябва да значи "Той се е сдобил с дракон",какво толкова?И откъде,като последна е била Сила,като дракон...?-въздъхнах аз.Нищо не схващах от цялата ситуация,а косата ми се вееше лудо настрани,разнасяйки мирис на виолетки в цялата гора.Очите ми се присвиха злобно.Този Дарк бе клас Дух.Нямаше съмнение.Имаше способността на левитацията и умееше тази специфична техника,точно с която бе обвил гърлото на Ерик-нещо като ръката на Мрака.Бе изключително опасна.Черни пламъци се обвиваха около ръката на Мага и от там се изпращаше черна енергия нараняваша човека,чийто част от тялото е атакувана...
SuGar_GiRl- Трети курс
-Виж сега..Оня там бе ДАРК!!Смъртния ми враг ЛОРД ДАРК.И той по някакъв "призрачен" начин се е сдобил с ДРАКОН.Сега и двамата имаме имаме дракони но неговия не е жив..няма как да е жив,Сила е последния дракон както ти каза.Явно неговия дракон е дух,също като него.-обясни Ерик и се изправи с мъки.
-Виждаш ли,по-добре съм!
-Виждаш ли,по-добре съм!
-Да,да...затова ще паднеш след 4 секунди..-и точно след толкова краката на Ерик се подкосиха и ако не беше меча,на който да се задържи и да се направи на мъж с тезата "не паднах",явно щеше да се строполи на земята.
-Ох,Ерик...Не се напъвай,а ми кажи,какво да направя,за да се почувстваш по-добре...?-погледнах аз и на ум промълвих "Всичко..."
-Ох,Ерик...Не се напъвай,а ми кажи,какво да направя,за да се почувстваш по-добре...?-погледнах аз и на ум промълвих "Всичко..."
SuGar_GiRl- Трети курс
-Нищо ми няма!Видя ли,не паднах!-каза й Ерик и се усмихна слабо,правеше точно това което предвиди Кейт.
-Наистина,нищо ми няма.Нито не съм изгубил кръв,нито нищо.Просто онзи едва не ме удуши и това е.И малко ме наболява гърлото,нищо ми няма иначе.-отвърна й той.
-Наистина,нищо ми няма.Нито не съм изгубил кръв,нито нищо.Просто онзи едва не ме удуши и това е.И малко ме наболява гърлото,нищо ми няма иначе.-отвърна й той.
-Стига де,колкото и да съм руса,не е причина да ме мислиш за толкова глупава..-измънках аз и се приближих до него.Нещо ме подтикваше да му набия шамарите задето ми се прави на мъжкар,обаче избегнах разправията и прибавих:
-Виж..възползвай се от възможността,защото реално погледнато никога няма да ти се отдаде възможността да те питам през две секунди дали си добре и какво искаш да направя,за да се почувстваш така,видимо когато не си...Възползвай се от шанса си преди да съм преценила сама,какво да те правя..
-Виж..възползвай се от възможността,защото реално погледнато никога няма да ти се отдаде възможността да те питам през две секунди дали си добре и какво искаш да направя,за да се почувстваш така,видимо когато не си...Възползвай се от шанса си преди да съм преценила сама,какво да те правя..
SuGar_GiRl- Трети курс
Страница 1 от 2 • 1, 2
Страница 1 от 2
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|