Училище за вълшебство и магия Айслин
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Музика...

Go down

Музика... Empty Музика...

Писане  Twilight...^)^... Нед Юни 14, 2009 6:51 pm

Хм,как без тази тема?!Та пишете всичко каквото мислите за музиката...Бихте ли сменили стила си рязко,само заради музиката и темоподобни неща.

~~~~
Хъх. Всъщност, преди да открия "своята" музика ми беше все едно какво слушам и изобщо дали слушам нещо. Минал съм през всякви тъпи групи и изпълнили. /да, сега като се сетя умирам от срам/ Просто... Хубаво е да намериш музиката, която сякаш е създадена точно за теб. Само и единствено за теб. Аз обожавам музиката, която кара квърта ми да кипи. Бясна, луда, моя. Това е един вид, да изразя себе си. Обичам да слушам музика, когато съм сам, защото тогава наистина се отпускам и позволявам на музиката да ме завладее. Музиката е изкуство, песен за сърцето... Аз... Не мога да изразя с думи чувството, когато се отдам на моята музика. /"музика" във всяко изречение xD/
Но харесвам и други стилове /освен рока, пънка и метъла/.... Обичам да си представям разни неща като слушам. Свързвам тази музика със свободата.
Музикалen съм. Свиря на пиано и китара. В 5-ти клас бях твърдо убеден, че ще свиря на барабани, ама аз имам една отвратителна черта, която развали всичко. Толкова хора искаха да свирят на барабан, че се отказах. Не обичам да правя нещо, което правят всички...
Без музика животът не би бил същият.
Twilight...^)^...
Twilight...^)^...
Учители

Брой мнения : 23
Местожителство : nowhere

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите