Ледените планини
2 posters
Училище за вълшебство и магия Айслин :: Извън територията на училището :: Замъка на Ледената Кралица
Страница 1 от 1
Ледените планини
Ледените планини бяха много високи и изключително величествени.Също така бяха много стръмни и опасни.Много хора са губили живота си в опит да ги изкачат.Около планините има най-много снежни бури и е най-студено.Имаше няколко ниски планини които ограждаха едно замръзнали езеро.Дъщерите на Ледената кралица често се пързаляха на кънките си там.
sweet_girl97- Трети курс
- Брой мнения : 105
Re: Ледените планини
Дойдох до езерцето.Сложих си кънките и започнах да се пързалям.Изведнъж Алу скочи отгоре ми.
-Алу не ми се играе.-казах й аз.Тя направи тъжна физиономия и започна да хленчи.
-Оф...добре добре ще си пояграя с теб.-казах й аз.Взех една пръчка и й я подхвърлих.Тя ми е донесе.Направих същото няколко пъти и продължих да се пързалям.Изведнъж Алу подуши кръв и ме задърпа към замъка.
-Алу не ми се играе.-казах й аз.Тя направи тъжна физиономия и започна да хленчи.
-Оф...добре добре ще си пояграя с теб.-казах й аз.Взех една пръчка и й я подхвърлих.Тя ми е донесе.Направих същото няколко пъти и продължих да се пързалям.Изведнъж Алу подуши кръв и ме задърпа към замъка.
sweet_girl97- Трети курс
Започнах да се пързалям по пързалката.Направих двоен и троен аксел.Въртях се сякаш съм експерт по леденото пързаляне,но не бе така.Като се пързалях си пеех:
-I was a fool for what I thought was love
And I tried my best to keep up what we had
We had a vision, no, I had a vision
And now I've to see that the vision is dead
One of us is winterhearted
One of us is cold as ice
One of us is breaking hearts
And it's not me
I was romantic, so silly and blind
I told the world that true love had a name
But all that is left now is pity and shame
One of us is cold as ice
And it's not me
Движенията ми бяха като на марионетка-не ги извършвах аз.Сякаш някой бе закачил конци за крайниците ми и ги оправляваше.
-I was a fool for what I thought was love
And I tried my best to keep up what we had
We had a vision, no, I had a vision
And now I've to see that the vision is dead
One of us is cold as ice
And it's not me
I was romantic, so silly and blind
I told the world that true love had a name
But all that is left now is pity and shame
One of us is cold as ice
And it's not me
Движенията ми бяха като на марионетка-не ги извършвах аз.Сякаш някой бе закачил конци за крайниците ми и ги оправляваше.
sweet_girl97- Трети курс
Изведнъж този който дърпаше конците запя:
-She walks on the moonlit snow
She´s winterhearted, so you say
But you don´t see
She´s a dancer on the glass
That´s broken like her past
She would never flee
Fascination is her name
She is dancing in the wind
Almost dancing everything
Every moment of her life
She is taking me with her
With the music in her heart
She is breaking every ice
She is talking with the world
A far-traveled bird
Her soul´s her home
See how light are all her moves
Just follows her own rules
But she is not alone
Fascination is her name
Every moment of her life
In me.
Само че имаше малка грешка-не танцувах а се пързалях на леда,макар че движенията ми приличаха на танц.Алу изтича при мен.Не й обърнах внимание...нали вече бях безчувствена.Тя ми се изпречи на пътя и както се въртях я сритах.Понеже кънките ми бяха остри я раних леко.Тя изскимтя и побягна на някъде оставяйки кървави следи по пътя.
-She walks on the moonlit snow
She´s winterhearted, so you say
But you don´t see
She´s a dancer on the glass
That´s broken like her past
She would never flee
Fascination is her name
Every moment of her life
She is talking with the world
A far-traveled bird
Her soul´s her home
See how light are all her moves
Just follows her own rules
But she is not alone
Fascination is her name
Every moment of her life
In me.
Само че имаше малка грешка-не танцувах а се пързалях на леда,макар че движенията ми приличаха на танц.Алу изтича при мен.Не й обърнах внимание...нали вече бях безчувствена.Тя ми се изпречи на пътя и както се въртях я сритах.Понеже кънките ми бяха остри я раних леко.Тя изскимтя и побягна на някъде оставяйки кървави следи по пътя.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик веднага усети каква е работата..той стигна до Елизабет и я погледна очи в очи.Не проговори..реши да види какво ще е първото й действие..Той стоеше неподвижно и не мърдаше от мястото си.Какво ли щеше да направя тя?!
-Чудя се..-помисли си той подозрително оглеждайки я.Сега,това че знае името й не значи че я познава..
-Чудя се..-помисли си той подозрително оглеждайки я.Сега,това че знае името й не значи че я познава..
God's_second_hand- Трети курс
- Брой мнения : 174
Конците които бяха закачени за крайниците ми се появиха.Те бяха тънки,но здрави.Идваха от облаците.Не обърнах внимание на Ерик.Продължих да се пързалям и да си пея:
-Save my life
Save my life
Let these tears be our secret
You and I
You and I
Once we were so close
Save my life
My soul / feels empty
I'm drowning in my tears
It's pain / I'm learning
My heart / is aching
Got poison in my veins
In hell / I'm burning
It's all / or nothing
I'm asking you to give
Let live / or die
Everything / is better
Than this silent lie
Say that / it's no lie!
I need you to save my life
Save my life
Save my life
Let me feel you breathing
In your hands
In your hands
Is the heart of mine
Save my life
П.П.героят ти трябва да се вслуша в текста на песента.
-Save my life
Save my life
Let these tears be our secret
You and I
You and I
Once we were so close
Save my life
My soul / feels empty
I'm drowning in my tears
It's pain / I'm learning
My heart / is aching
Got poison in my veins
In hell / I'm burning
It's all / or nothing
I'm asking you to give
Let live / or die
Everything / is better
Than this silent lie
Say that / it's no lie!
I need you to save my life
Save my life
Save my life
Let me feel you breathing
In your hands
In your hands
Is the heart of mine
Save my life
П.П.героят ти трябва да се вслуша в текста на песента.
sweet_girl97- Трети курс
-Виж,няма да те целувам ясно?Няма да правя нещо което не искам и те съветвам и ти да не правиш неща които не искаш.-отвърна й Ерик,да беше се вслушал в песента и наистина не намираше смисъл в нея..освен че той трябвало да я спаси и бла-бла-бла..
-Ако искаш ми говори,ако искаш не..но не можеш да нараняваш невинни същества просто ей така заради глупостта ти.
-Ако искаш ми говори,ако искаш не..но не можеш да нараняваш невинни същества просто ей така заради глупостта ти.
Когато се завъртях се видя че вече съм изцяло ледена.Очите ми бяха също ледени а изражението на лицето ми-безчувствено и безразлично.Прошепнах отказ от песен:
-One of us is winterhearted
One of us is cold as ice.
-One of us is winterhearted
One of us is cold as ice.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик продължи :
-Един от нас разбива сърца но това не съм аз.Това че се правиш на голяма работа само защото си дете на ледената кралица не те прави различна.Ти си също като всички други,имаш човешки чувства и можеш да чувстваш болка.Произхода няма значение,това че си върколак също не ми пука.Но ако използваш това нещо за да покажеш слабостта си пред мен тогава не постъпваш правилно..-отвърна й той.
-Един от нас разбива сърца но това не съм аз.Това че се правиш на голяма работа само защото си дете на ледената кралица не те прави различна.Ти си също като всички други,имаш човешки чувства и можеш да чувстваш болка.Произхода няма значение,това че си върколак също не ми пука.Но ако използваш това нещо за да покажеш слабостта си пред мен тогава не постъпваш правилно..-отвърна й той.
Майка ми се появи притеснена.
-О не...цялата си от лед!Трябва да й помогнеш.Само ти можеш Ерик!-каза майка ми.За първи път бе притеснена.
-Тя се опитваше да ти намекне защо се държи така...сърцето й е станало лед и не може да чувства нищо в момента...тя дори не се движи съзнателно-тя е марионетка.-продължи тя.
-О не...цялата си от лед!Трябва да й помогнеш.Само ти можеш Ерик!-каза майка ми.За първи път бе притеснена.
-Тя се опитваше да ти намекне защо се държи така...сърцето й е станало лед и не може да чувства нищо в момента...тя дори не се движи съзнателно-тя е марионетка.-продължи тя.
sweet_girl97- Трети курс
-Знам какво се опитваше да ми намекне,че аз съм виновния и студения.Е ето нещо ново - не аз хукнах да те целувам а ти.Това че не очакваше тези резултати не е моя проблем.Това че ти ме харесваш като нещо повече а аз като приятел също не е мой проблем.Не ми се мръщи нито цупи.Това си е грубата истина.-отвърна й Ерик,той все пак бе прав..Не беше виновен за миналото й и не е виновен задето не чувства нищо към нея.
Понеже лицето ми бе от лед започваше да се пропуква.Представете си ледена статуя на момиче с рокля да започва да се пропуква.Ако се пропука много ще се пръсне.Изведнъж се появи странен мъж с черна качулка на главата и ме спря.Вече не се въртях.Той бе застанал зад мен.Хвана ме грубо за ръцете и извади един нож.Ножа бе вълшебен и можеше да унищожи дори и лед.
-Дарк остави я.Не ти е направила нищо!-каза майка ми.Той се усмихна злобно.Доближи ножа до врата ми и започна да го прорязва бавно...
-Дарк остави я.Не ти е направила нищо!-каза майка ми.Той се усмихна злобно.Доближи ножа до врата ми и започна да го прорязва бавно...
sweet_girl97- Трети курс
-ДАРК!-изкрещя Ерик уплашен,сега вече се страхуваше..не за себе си а за Елизабет..
-ДАРК,АЗ СЪМ ЧОВЕКА КОЙТО ИСКАШ!ТУК СЪМ!ЕЛА СЕ БИЙ С МЕН,САМО СЛАБАЦИТЕ ПРАВЯТ ТАКА!!-разкрещя се той и изкара меча си.
-Ела на двубой..
-ДАРК,АЗ СЪМ ЧОВЕКА КОЙТО ИСКАШ!ТУК СЪМ!ЕЛА СЕ БИЙ С МЕН,САМО СЛАБАЦИТЕ ПРАВЯТ ТАКА!!-разкрещя се той и изкара меча си.
-Ела на двубой..
Дарк се усмихна злобно и каза:
-Не бива да умираш още но...тя вече е лед затова няма полза от нея.-той набързо преряза гърлото ми и изчезна.Леда се пропука и изчезна.Паднах на земята.Отново си бях същата...сърцето ми не бе вече ледено но бавно спираше.Майка ми изтича до мен и ми даде някаква отвара.
-Изпий я и ше се оправиш-каза ми тя.Изпих я с мъка.
-Не бива да умираш още но...тя вече е лед затова няма полза от нея.-той набързо преряза гърлото ми и изчезна.Леда се пропука и изчезна.Паднах на земята.Отново си бях същата...сърцето ми не бе вече ледено но бавно спираше.Майка ми изтича до мен и ми даде някаква отвара.
-Изпий я и ше се оправиш-каза ми тя.Изпих я с мъка.
sweet_girl97- Трети курс
Ерик изтича по средата и вдигна меча си във въздуха.
-Lleuger!-извика той разярено и острието светна в ярка светлина.
-ДАРК ИЗЛЕЗ И СЕ ПОКАЖИ!ЩЕ ТИ СКЪСАМ З*ДНИКА ОТ БОЙ И ТОГАВА НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО ОТ ТЕБ!!ЖАЛЪК СИ,МИСЛЕХ ЧЕ СИ ДОСТОЕН ОПОНЕНТ НО ПРАВИШ МРЪСНО НА ДРУГИТЕ!МНОГО СИ БИЛ СТРАХЛИВ!СПОКОЙНО ОЩЕ НЕ СЪМ ТОЛКОВА СИЛЕН!МОЖЕШ ЛЕСНО ДА МЕ УБИЕШ!-разкрещя се Ерик разярено,за какъв се мислеше този идиот..
-Lleuger!-извика той разярено и острието светна в ярка светлина.
-ДАРК ИЗЛЕЗ И СЕ ПОКАЖИ!ЩЕ ТИ СКЪСАМ З*ДНИКА ОТ БОЙ И ТОГАВА НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО ОТ ТЕБ!!ЖАЛЪК СИ,МИСЛЕХ ЧЕ СИ ДОСТОЕН ОПОНЕНТ НО ПРАВИШ МРЪСНО НА ДРУГИТЕ!МНОГО СИ БИЛ СТРАХЛИВ!СПОКОЙНО ОЩЕ НЕ СЪМ ТОЛКОВА СИЛЕН!МОЖЕШ ЛЕСНО ДА МЕ УБИЕШ!-разкрещя се Ерик разярено,за какъв се мислеше този идиот..
Майка ми се доближи до Ерик.
-Спокойно...остави го...аз ще се разправям с него.-каза му тя.После добави:
-Занеси Елизабет в замъка.Аз отивам да го търся.Моля те покрижи се за нея...може да се забавя няколко дни.-след това изчезна с поредната снежна буря.
-Спокойно...остави го...аз ще се разправям с него.-каза му тя.После добави:
-Занеси Елизабет в замъка.Аз отивам да го търся.Моля те покрижи се за нея...може да се забавя няколко дни.-след това изчезна с поредната снежна буря.
sweet_girl97- Трети курс
-ТОЙ БЕШЕ ЗА МЕН!!САМО ПОСМЕЙ ДА ГО УБИЕШ!!-изкрещя Ерик след нея..После въздъхна и погледна към Елизабет..защо всичко се оплете така?Той я хвана и на ръце започна да я носи до замъка..
-Защо все трябва нещата да са трудни..?-измънка Ерик тихо и продължи да я носи..
П.П.:Не пиши че майка ти или който и да е е убил Дарк щот няма как да си продължа историята
-Защо все трябва нещата да са трудни..?-измънка Ерик тихо и продължи да я носи..
П.П.:Не пиши че майка ти или който и да е е убил Дарк щот няма как да си продължа историята
Училище за вълшебство и магия Айслин :: Извън територията на училището :: Замъка на Ледената Кралица
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|