Спалнята на момчетата
4 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Спалнята на момчетата
-Ерик,това е крайно неразумно,опасно и никъде
няма да ходиш без мен!-казах аз,точно от каквото се опасяваше и скочих
от леглото с такава лекота,че сякаш си бях там през цялото
време,приближих се до него и бях на сантиметри от лицето му,толкова че
гланца ми по устните ми се усещаше.Бях с чаровна усмивка и го гледах
угрижено:
-Предупреждавам те,Ерик Нава,без мен няма да ходиш никъдее!
няма да ходиш без мен!-казах аз,точно от каквото се опасяваше и скочих
от леглото с такава лекота,че сякаш си бях там през цялото
време,приближих се до него и бях на сантиметри от лицето му,толкова че
гланца ми по устните ми се усещаше.Бях с чаровна усмивка и го гледах
угрижено:
-Предупреждавам те,Ерик Нава,без мен няма да ходиш никъдее!
SuGar_GiRl- Трети курс
- Брой мнения : 73
Ерик се ядоса леко.
-Затова не трябваше да ти казвам!-каза й той раздразнено,от това се опасяваше и точно това стана!!
-След като сега си върнах спомените,може всеки момент Дарк да ме намери и да ме..килне,още повече пък може да използва теб и да те измъчва само и само да ме накара да отида при него и да се предам.Няма да стане това Кейт,няма да го позволя!
-Затова не трябваше да ти казвам!-каза й той раздразнено,от това се опасяваше и точно това стана!!
-След като сега си върнах спомените,може всеки момент Дарк да ме намери и да ме..килне,още повече пък може да използва теб и да те измъчва само и само да ме накара да отида при него и да се предам.Няма да стане това Кейт,няма да го позволя!
God's_second_hand- Трети курс
- Брой мнения : 174
-Ерик,чуй меееееееее!Не съм беззащитна,пък и те харесвам!Няма да ти позволя да ходиш да се биеш с милиони орки и простотии САМ срещу всички...Ще ти помогна,пък ако ме отвлекат,което няма да стане,защото ще са изпържени от вътре преди това,няма да ме спасяваш!-продължих да опорствам аз,за негово добо беше да не се съпротивлява...
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик зяпна зачервен..След думите "пък и те харесвам" всичко останало за него сякаш мина през него,не чу и буква от това което му наговори по-нататък момичето.Той обаче беше чул някой неща.
-Не съм сам,имам си Сила..-измънка той,макар че знаеше че ако той е слаб и ако позволи на някой да го рани,Сила става слаба колкото него..
-Не съм сам,имам си Сила..-измънка той,макар че знаеше че ако той е слаб и ако позволи на някой да го рани,Сила става слаба колкото него..
-Сега ще съжалиш,че ми опорстваш!-бутнах го да седне,наведох се над лицето му,така че да усеща мириса на къдриците му,нежно падащи върху изчервеното му лице и сложих устните си върху неговите,за да замълчи.Целунах го докато остане без дъх и промълвих,прокарвайки палеца си по долната му уста:
-Достатъчно убедителна ли бях,че никъде няма да ходиш сам?
-Достатъчно убедителна ли бях,че никъде няма да ходиш сам?
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик погледна настрани засрамен.
-Не разбирам защо искаш да дойдеш с мен?Защо ти пука за живота ми,това си е моя мисия.-отвърна той тихо,не разбираше защо все така става..
-Съжалявам Сила..-помисли си Ерик телепатично без да поглежда към дракона.
-Не се тревожи,постъпваш правилно.-отвърна му тя също телепатично,знаеше че Ерик нямаше друг избор освен да даде на момичето да дойде с него..
-Не разбирам защо искаш да дойдеш с мен?Защо ти пука за живота ми,това си е моя мисия.-отвърна той тихо,не разбираше защо все така става..
-Съжалявам Сила..-помисли си Ерик телепатично без да поглежда към дракона.
-Не се тревожи,постъпваш правилно.-отвърна му тя също телепатично,знаеше че Ерик нямаше друг избор освен да даде на момичето да дойде с него..
-Защото значиш нещо за мен и защото не искам да умираш...-казах аз искрено и го съборих на леглото му,докато го прегръщах и нашепвах нещо средно между:
-Ерик,внимавай,защото аз отказ не приемам и Ерик,не упорствай,ще съм ти полезна.
Очите ми светнаха в искрящо синьо и аз го оставих да диша за секунда
-Отивам да си взема душ,да не си мръднал!-казах с насмешка аз и с грациозни и плавни стъпки излязох от стаята...
-Ерик,внимавай,защото аз отказ не приемам и Ерик,не упорствай,ще съм ти полезна.
Очите ми светнаха в искрящо синьо и аз го оставих да диша за секунда
-Отивам да си взема душ,да не си мръднал!-казах с насмешка аз и с грациозни и плавни стъпки излязох от стаята...
SuGar_GiRl- Трети курс
-Мамка му..-изпсува Ерик и се отпусна на леглото,зачервен..е,мислеше си че по-лошо от това не може да стане..вече стана..
-Просто чудесно..Сила,намери ли меча?-попита той наглас и погледна към дракона който си стоеше и нищо не правеше..то и да искаше не можеше..само главата се виждаше.
-Намерих го,забит във една скала във една пещера..-отвърна му тя телепатично.
-Да,да не си открила Ескалибур?-попита изведнъж Ерик с насмешка.
-Легендите за меча са вярни!-възраси дракона със възмущение в тона си.
-Да,вярвай си.-измънка момчето тихо.Сила изсумтя.
-Хубаво.Отивам да видя какво стана с меча и да го поогледам,като се върна ще ти кажа срещу какви врагове ще се изправиш.-отвърна му тя и измъкна главата си от стаята,след което излетя..
-Просто чудесно..Сила,намери ли меча?-попита той наглас и погледна към дракона който си стоеше и нищо не правеше..то и да искаше не можеше..само главата се виждаше.
-Намерих го,забит във една скала във една пещера..-отвърна му тя телепатично.
-Да,да не си открила Ескалибур?-попита изведнъж Ерик с насмешка.
-Легендите за меча са вярни!-възраси дракона със възмущение в тона си.
-Да,вярвай си.-измънка момчето тихо.Сила изсумтя.
-Хубаво.Отивам да видя какво стана с меча и да го поогледам,като се върна ще ти кажа срещу какви врагове ще се изправиш.-отвърна му тя и измъкна главата си от стаята,след което излетя..
Влязох,изглеждаща така:
-Е,Ерик...оживя ли след дългото ми киснене в банята?-засмях се аз и лицето ми засия.Бях си откъснала бяла розичка,с цвета на кожата ми от саксийката на стъклото в банята.Изглеждах наистина очарователно и се завъртях с лилавата си къса рокличка
-Как ме намираш?-попитах закачливо аз,сякаш преди час не бяхме обсъждали животозастрашаващите му проблеми
-Е,Ерик...оживя ли след дългото ми киснене в банята?-засмях се аз и лицето ми засия.Бях си откъснала бяла розичка,с цвета на кожата ми от саксийката на стъклото в банята.Изглеждах наистина очарователно и се завъртях с лилавата си къса рокличка
-Как ме намираш?-попитах закачливо аз,сякаш преди час не бяхме обсъждали животозастрашаващите му проблеми
Последната промяна е направена от SuGar_GiRl на Съб Юни 20, 2009 12:12 am; мнението е било променяно общо 1 път
SuGar_GiRl- Трети курс
-Ъм..смъртоносно красива.-отвърна Ерик и се изправи.Протегна се,Сила все още не е върнала..е,карай.Той ако иска ще я повика телепатично.
-Между другото,каква ти е силата?-попита той изведнъж,след като тя спомена за опърляне или нещо подобно свързано с огъня сигурно има пирокинеза..но все пак щеше да попита като първия идиот.
-Между другото,каква ти е силата?-попита той изведнъж,след като тя спомена за опърляне или нещо подобно свързано с огъня сигурно има пирокинеза..но все пак щеше да попита като първия идиот.
-Мерси за комплимента!-усмихнах се аз и отвърнах-Пирокинеза,искаш ли да я изпробвам върху теб,ако ме изоставиш без да ме вземеш с теб?Знаеш ли,че мога изпепеляване на цяла кухня?-засмях се чаровно аз и се приближих до него,надблюдавайки това,какво прави с ръката си:
-И извън кръга на шегата,Ерик,наистина,ако някой някога те изнудва с мен,не му вярвай...Аз не се оставям толкова лесно,колкото мислиш...
-И извън кръга на шегата,Ерик,наистина,ако някой някога те изнудва с мен,не му вярвай...Аз не се оставям толкова лесно,колкото мислиш...
SuGar_GiRl- Трети курс
-Хубаво хубаво.-отвърна Ерик и погледна към рамото си там където тя го бе превързала.
-Аз съм..селско момче,владея телекинезата,също така съм последния драконов ездач,имам баща във една къща далеч от нашето село,имам лък от бамбуково дърво и скоро ще започна да си търся и меч.Аз също,като теб,мога сам да се грижа за себе си..затова наистина не разбирам защо идваш с мен,ще има гущери,крастави жаби и т.н..
-Аз съм..селско момче,владея телекинезата,също така съм последния драконов ездач,имам баща във една къща далеч от нашето село,имам лък от бамбуково дърво и скоро ще започна да си търся и меч.Аз също,като теб,мога сам да се грижа за себе си..затова наистина не разбирам защо идваш с мен,ще има гущери,крастави жаби и т.н..
-Щяло да има крастави жаби,не на мене тия...Какво като има,да не съм лигава кукла Барби,която да се стресне от една жаба!?!-почувствах се дълбоко убидена от това,което Ерик си мислеше за мен.Да не съм лигава богаташка,която знае само да плаче???Със сигурност нямах такова мнение за себе си.Бях борбена,можеща да се грижи сама за себе си и изключително болезнено приех мисълта,че заради русата си коса и сините си очички ме мислят за принцесата на мама.Жестоко се разсърдих на Ерик,заради несъзнателната му обида...
SuGar_GiRl- Трети курс
Приближих се до вратата.Усмихнах се злобничко и щом я отворих я замръзих.Видях едно момче с Ерик.
-Здрасти!Ти сигурно си нова!-казах й аз.Стиснах юмруци и замръзих всичко в стаята освен тях.
-Чао!-казах им аз и се отправих към общата стая.
-Здрасти!Ти сигурно си нова!-казах й аз.Стиснах юмруци и замръзих всичко в стаята освен тях.
-Чао!-казах им аз и се отправих към общата стая.
sweet_girl97- Трети курс
- Брой мнения : 105
-Да,нова съм и не смятам да живея в леденото кралство...-измънках ядосано и размразих всичко с пиро енергията си.От къде-накъде пък ще замръзява нещата ми!?!Ох...идваше ми в повечко днес...
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик въздъхна.Изведнъж дракона прелетя пред процореца.
-Кейт..много съжалявам че те обидих..но в момента едва ли това ще ми е проблема..-каза й той,пристъпвайки няколко крачки назад към прозореца.Той го отвори и застана срещу него.
-Съжалявам и за това,но просто няма как да позволя момиче да дойде с мен на тази мисия,ако ще и БОГИНЯ да си.-отвърна й той и скочи през прозореца.Стисна зъби като видя че дракона му не е там..Изаучка силно,падна върху нещо люспесто.Във последния момент дракона му се появи.
-СИЛА ЛЕТИ!СЕГА!СЕГА!!-разкрещя се Ерик ужасен и уплашен че Кейт ще го последва.Дракона нададе зловещ и борбен вой и полетя високо във небето...такава скорост разви че скоро изчезна от района на училището..
-Кейт..много съжалявам че те обидих..но в момента едва ли това ще ми е проблема..-каза й той,пристъпвайки няколко крачки назад към прозореца.Той го отвори и застана срещу него.
-Съжалявам и за това,но просто няма как да позволя момиче да дойде с мен на тази мисия,ако ще и БОГИНЯ да си.-отвърна й той и скочи през прозореца.Стисна зъби като видя че дракона му не е там..Изаучка силно,падна върху нещо люспесто.Във последния момент дракона му се появи.
-СИЛА ЛЕТИ!СЕГА!СЕГА!!-разкрещя се Ерик ужасен и уплашен че Кейт ще го последва.Дракона нададе зловещ и борбен вой и полетя високо във небето...такава скорост разви че скоро изчезна от района на училището..
До преди секунда да не би Ерик да беше излетял с дракона си??Той,какво си мислеше,че няма да го намеря,ли?О,жестоко грешеше.Изпсувах сухо едно "Мамка му,какво си мислиш,че правиш?" и изфучах от стаята.Как мозъка на момчетата не функционираше на силни обороти,за да схванат,че щом момиче каже нещо,то го осъществява рано или късно.Ъгх...щяха да го разберат по трудния начин,но щяха...
SuGar_GiRl- Трети курс
Дракона се приземи в стаята пред вратата на спалнята и обърна глава за да вземе Ерик.Захапа ризата му и провря шията си в стаята.Остави го на леглото му и после отново си прибра главата.
-Е..сега ще отида да прибера и момичето.-помисли си тя и тръгна,надяваше се че я чака..
-Е..сега ще отида да прибера и момичето.-помисли си тя и тръгна,надяваше се че я чака..
Както бе направила с Ерик,така и с мен,Сила се приземи в спалните и аз слязох от гърба й.Отидох до нещата си...прибрах няколко дрехи в една раница,която сложих до леглото си.Може би по-късно щях да тръгна към вкъщи.
-Ерик...добре ли си?-отидох аз до леглото му,безмислен въпрос,той беше изгубил съзнание,отидох до банята,налях чаша хладка вода и изсипах половината върху лицето му...
-Ерик...добре ли си?-отидох аз до леглото му,безмислен въпрос,той беше изгубил съзнание,отидох до банята,налях чаша хладка вода и изсипах половината върху лицето му...
SuGar_GiRl- Трети курс
Ерик в следващия миг се събуди и рязко се изправи,дишайки прибързано.
-Кой?А да..добре съм.-отвърна Ерик малко разсеяно..погледна към нея,странно..нещо се бе променило.
-Къде ще отиваш?-попита я той,беше й прочел мислите чрез телепатия..
-Защо ще се връщаш в къщи?
-Кой?А да..добре съм.-отвърна Ерик малко разсеяно..погледна към нея,странно..нещо се бе променило.
-Къде ще отиваш?-попита я той,беше й прочел мислите чрез телепатия..
-Защо ще се връщаш в къщи?
-А ти защо ми четеш мислите?-изпротестирах сурово аз.Откъде накъде си го позволяваше?!?
-Ще се прибера,защото имам работа за вършене...Естествено,за началото на годината ще се върна..-казах тихо и го погледнах,нещо не ми мязаше на много добре чувстващ се човек..
-Ще се прибера,защото имам работа за вършене...Естествено,за началото на годината ще се върна..-казах тихо и го погледнах,нещо не ми мязаше на много добре чувстващ се човек..
SuGar_GiRl- Трети курс
-Говори за "Мат".15 годишно момче което й е ядосано.-обясни телепатично Сила.
-Мат а?-попита Ерик малко намусен,този Мат..кой ли е той?Някой гадже,бившо сигурно..или дали е бившо?
-Хубаво,така и иначе щях сам да бъда на мисията..-помисли си Ерик и погледна настрани малко раздразнено.Изправи се от леглото и седна върху дракона си,щеше да вземе меча..
-Мат а?-попита Ерик малко намусен,този Мат..кой ли е той?Някой гадже,бившо сигурно..или дали е бившо?
-Хубаво,така и иначе щях сам да бъда на мисията..-помисли си Ерик и погледна настрани малко раздразнено.Изправи се от леглото и седна върху дракона си,щеше да вземе меча..
-Мат си е просто Мат и не те засяга!-изпротестирах аз-И НИКЪДЕ НЯМА ДА ХОДИШ,ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ЕДВАМ СЕ ДВИЖИШ,ЕРИК!БЪДИ РАЗУМЕН!!!-креснах аз,как можеше да е толкова глупав!?!
SuGar_GiRl- Трети курс
-Спах цял ден,движа си се нормално.Даже сега ако искаш ще ти направя едно задно салто да се увериш че мога да се движа.-макар че изглеждаше уверен,отвътре хич не беше..Но и този лорд Дарк едва ли ще се появява скоро,все пак трябва да даде на мама да му зашие опърлените осрани пликченца защото Сила му ги подпали..хехехе..
-Виж,прави каквото знаеш!Не мога да се разбера с теб,твърдоглавостта ще ти докара проблеми,казвам ти!-убедително заговорих аз и взех раницата от земята:
-Ела да ме видиш,ако искаш...Това е адресът ми.Нямам нищо против,ако искаш си добре дошъл.Трябва да тръгвам...чакат ме...Пази се и не върши глупости!-казах аз и излязох от стаята.
-Ела да ме видиш,ако искаш...Това е адресът ми.Нямам нищо против,ако искаш си добре дошъл.Трябва да тръгвам...чакат ме...Пази се и не върши глупости!-казах аз и излязох от стаята.
SuGar_GiRl- Трети курс
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Спалнята на момичетата
» Спалнята на момчетата
» Спалнята на момчетата
» Спалнята на момичетата
» Спалнята на момичетата
» Спалнята на момчетата
» Спалнята на момчетата
» Спалнята на момичетата